Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Виплата лікарняних та декретних у різних ситуаціях. Облік основних засобів та відображення у звітності

December 19, 2017

13 грудня відбувся безплатний семінар-практикум для бухгалтерів бюджетних установ Вінницької області, організований ГО «ВБК» та редакцією видання «Баланс-Бюджет» за підтримки Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА; Фонду соціального страхування України у Вінницькій області.
Тематика семинару: новини законодавства; облік операцій з основними засобами та оновлений порядок складання фінансової звітності.
Лектори: Качковська Олена Іванівна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» з питань бухгалтерського обліку в бюджетних установах, редактор напряму видання «Баланс-Бюджет», та Палій Ірина Миколаївна, начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення ФСС України у Вінницькій області. Надано роз’яснення з питань оплати днів тимчасової непрацездатності (правила нарахування та виплати допомоги у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю та допомоги по вагітності та пологах).
Значний інтерес серед учасників викликали питання обліку основних засобів та відображення їх у звітності, нарахування та виплати допомоги у зв’язку із тимчасовою непрацездатністю та допомоги по вагітності та пологах у різних ситуаціях.
ГО «ВБК» та редакція видання «Баланс-Бюджет» щиро вдячні Павлишен Віталію Сергійовичу, головному бухгалтеру Вінницького агродепартаменту за всебічну допомогу в організації заходу. Сподіваємося, що й надалі наша співпраця буде плідною та корисною!
Чекаємо зустрічі з нашими передплатниками і в наступному році на семінарах та вебінарах ГО «ВБК».
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Наталія Астахова,
голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
n.astahova@balance.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!