Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Питання щодо ПДВ та змін в оплаті праці: досконале та зрозуміле подання цінної інформації

December 18, 2017

13 грудня в Полтаві на семінарі-практикумі ГО «ВБК» бухгалтери та керівники області підбивали підсумки поточного року та готувалися до наступного.
У 2017 році це 20-й семінар у регіоні, організований Полтавським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Приємним сюрпризом для учасників заходу був виступ Левченко Анастасії, заступника директора з економічних питань комунального медичного підприємства «Лікарня Придніпровська» з м. Кременчука, яка за результатами конкурсу «Кращий бухгалтер України» увійшла в топ-10 кращих бухгалтерів України 2017 року. Переможниця поділилася своїми враженнями від участі в конкурсі та закликала обов’язково перевіряти свої знання та брати участь у подальших конкурсах «Кращий бухгалтер України».
Лектор-експерт ГО «ВБК», переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», автор статей з питань обліку та оподаткування заробітної плати та інших розрахунків з персоналом Антон Янко розкрив основні питання семінару. Питання щодо ПДВ розглянув Сергій Дробоття, редактор рубрики ІТС «ПДВ: правила оподаткування та обліку», податковий консультант у сфері оподаткування з досвідом роботи в ДПА України. Ірина Чухно, редактор рубрики ІТС «Методична підтримка 1С:Підприємства 8» дала відповіді на найпоширеніші запитання з обліку ПДВ у типових конфігураціях 1С та інтеграції із сервісами електронного документообігу.

Моргуль Л.В., бухгалтер ТОВ «Авенто»:
– Дуже дякуємо за доступно й цікаво висвітлені питання сьогоднішнього семінару. Тему з ПДВ розкрито дуже досконало та зрозуміло. Щодо змін із зарплатних питань отримала цінну інформацію - як завжди!

 Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!