Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Закриваємо рік, що минає, і готуємося до роботи в наступному році

December 27, 2016

На завершуючий рік грудневий семінар ВБК у Житомирській області 13 грудня прийшли майже 100 бухгалтерів комерційних організацій. Питання семінару, як завжди, були актуальні:
1. Аналіз останніх законодавчих змін і роз'яснень контролюючих органів з бухгалтерського обліку та оподаткування.
2. Річні перерахунки: ПДФО, ПДВ.
3. Виправлення помилок в обліку та звітності. Підходи до визначення доходів і витрат у бухгалтерському обліку.
4. Переваги можливостей конфігурацій 1С платформи 8 у порівнянні з можливостями 1С 7.7.
Лектор-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Панченко Інна Анатоліївна не тільки висвітлила заявлені питання, але й розповіла бухгалтерам про нюанси законодавчих змін, зазначила, на що слід звернути увагу, здійснюючи річні перерахунки, які основні помилки припускаються бухгалтерами, а також відповіла на всі запитання із залу та індивідуальні запитання.
Питання про переваги конфігурацій 1С платформи 8 у порівнянні з можливостями 1С 7.7 бухгалтерам розкрила Скавінська Марія Олександрівна, менеджер ПФ «Своя справа».
На семінарі було урочисто вручено щоденники бухгалтерам, які реєструються за програмою «Все включено».

Про якість і корисність семінару свідчать відгуки бухгалтерів (наведемо декілька з 19 залишених):

ТОВ «Інтермонтажінжинирінг»:
– Гарний робочий день починається з упевненості в собі. Ось таку впевненість відчуваєш, коли отримаєш всю необхідну інформацію на семінарах «Баланс-Клубу». Знання – це сила. Разом ми вчимося, знаходимо рішення, долаємо всі викрутаси законодавства. З вами ми підтримуємо та підвищуємо свою професійну форму. Дякуємо вам за сумлінну працю.

ДП «Софіївка – Житомир»:
– Семінари завжди цікаві. Корисно послухати новини законодавства, які дуже розширено та зрозуміло роз’яснює лектор. Трапляються цікаві для мене теми. Але інколи я приходжу послухати лише новини законодавства, тому дуже доцільно, що цю тему завжди ставлять на початок семінару. Дякую вам за хороші семінари, за чудовий журнал «Баланс». Бажаю вам процвітання та збільшення передплатників.

ПП «Стелла»:
– Семінар, як завжди, був корисний. Бухгалтерам потрібне таке живе спілкування. Зауважень немає. А побажання одне – щоб нарешті настала стабільність в законодавстві та обліку. Дякую за Вашу працю…

ПП «Сервісний центр ТОМІ»:
– Дякую за семінар. Корисно було дізнатися про наявні нововведення, зареєстровані законопроекти. Побажання тільки одне – залишайтеся з нами, консультуйте та допомагайте, як і раніше. Дуже гарний і кваліфікований лектор. Вдячна за доступність, оперативність і кваліфікацію.

ТОВ «Червоногранітний кар’єр»:
– Завжди цікаві та змістовні семінари, дають можливість отримати багато нового щодо змін та проектів змін законодавства. Є можливість отримати потрібну консультацію. Дуже зручно отримувати електронну розсилку після семінару. Хочеться подякувати за хорошу роботу Інні Анатоліївні, Галині Олександрівні та Олені Олександрівні.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3455]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!