Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

До зустрічі в Новому 2017 році!

December 15, 2016

Саме із такими побажаннями  залишали зал бухгалтери Тернопільщини, які відвідали семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу». 13 грудня в залі зібралося понад 100 бухгалтерів, незважаючи на істотне погіршення природних умов – ожеледицю та похолодання.
Цікавим моментом заходу було представлення переможця  конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2016» від Тернопільської області Юрія Мирославовича  Іванечка – практикуючого бухгалтера фірми «Тер-Аудит». Переможець  запросив бухгалтерів брати участь в Конкурсі наступного року і розповів, чим це вигідно для них та як проходив конкурс і вручення призів у Міністерстві фінансів України. Зупинившись на важливих моментах з питань облікової політики, пообіцяв на наступному семінарі детальніше висвітлити цю тему.  
Бухгалтери, які пройшли реєстрацію за програмою «Все включено», отримали фірмові щоденники  «Світ позитиву».
В основній частині семінару лектор Домбровська Ольга Миколаївна проаналізувала зміни в бухгалтерському обліку та оподаткуванні в листопаді-грудні, детально зупинилася на питаннях річних перерахунків ПДФО та ПДВ, що чекає на підприємства при зміні мінімальної зарплати в 2017 році, як будуть здійснюватися перевірки. Не менш важливим було питання: дивіденди – документальне оформлення, порядок виплати фізичним особам, юридичним особам тощо.             
Керівник відділу «1С:Підприємство» компанії «Волошин» розповіла учасникам як відбувається ураження  вірусом, що паралізує роботу в 1С та як його уникнути.

Про професійність та актуальність проведеного семінару говорять відгуки учасників:

Козак Н.Л.,  головний бухгалтер ТОВ «РМФ»:
– Відвідую ваші семінари постійно, намагаюся жодного разу не пропустити. Тут я завжди отримую свіжу інформацію, зֹ’ясовую свої питання, тому впевнена в своїх діях.  Дякую.       

Литвин Н.Г., головний  бухгалтер ПП «Під ясенем»:
– Цікавими  були для мене питання щодо річних перерахунків ПДФО, ПДВ та дивіденди. Матеріал було викладено на відмінно – доступно, професійно. Дуже дякую лектору та організаторам семінару. Так тримати! До зустрічей в новому році.

З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,
голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[i3423]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!