Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерія – це любов!

October 28, 2016

У цьому вкотре переконалися полтавські бухгалтери після зустрічі з експертами Всеукраїнського бухгалтерського клубу! Фанати своєї справи гості з Дніпра – шеф-редактор видань «Баланс», «Бібліотека «Баланс» Целуйко Ольга Борисівна та редактор напряму Омельницька Зінаїда Яківна вже вдруге порадували Полтавський регіон. Вони та переможець всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» Янко Антон Ігорович 13 жовтня, напередодні 25-річного ювілею компанії «Баланс-Клуб», ділилися своїми знаннями та досвідом з полтавським бухгалтерами.
Семінар розпочався з перегляду яскравих роликів «І Бог створив бухгалтера» та « Група компаній «Баланс», огляду новин компанії з часу останньої зустрічі та привітань зі святами. Незважаючи на те що це був короткий передсвятковий день, семінар тривав більше чотирьох годин. Слухачі насолоджувалися спілкуванням з доповідачами і вкотре переконалися, що група компаній «Баланс» є справжнім захисником та надійною опорою для бухгалтерської спільноти.
На семінарі не обійшлося й без подарунків –фірмових флешок із записом серії навчальних фільмів для зареєстрованих піврічних та річних передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб». Приємним завершенням заходу для всіх присутніх був ще й музичний подарунок від Вікторії Повелко.

Залишаючи зал, учасники поділилися своїми враженнями:

Корнєва Людмила Володимирівна, головний бухгалтер «ТОВ «Сантехніка-Полтава»:
– Дуже цікавий та корисний семінар! Гарна доповідь Целуйко О.Б. – із задоволенням послухала б ще! Користуюсь журналом «Баланс» – електронна версія, часто звертаюсь на консультацію – дуже допомагає в роботі! Дякую!

Тригуб Альона Володимирівна, головний бухгалтер «Гадяцький цент соціальної реабілітації інвалідів»:
– Семінар дуже гарний, багато потрібної інформації дізналася, так як на своїй посаді працюю мало часу – то для мене все нове! Інформацію донесено доступно та зрозуміло. Важливим є те, що ведеться діалог і враховуються питання кожного. Бажаю вам побільше слухачів, вдячності та розвитку!»

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3321]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!