Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Чи потрібно бухгалтеру додаткове профільне навчання?

September 18, 2017

Після серпневої відпустки  Полтавський  бухгалтерський клуб знову зібрав бухгалтерів області на навчання. Семінар-практикум відбувся 13 вересня в  актовому залі Полтавського університету економіки і торгівлі, який протягом багатьох років підтримує просвітницьку ініціативу громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».  На захід зібралися бухгалтери різних сфер діяльності для обговорення нагальних професійних питань.
Присутніх було запрошено до участі у п’ятому ювілейному  конкурсі на звання «Кращий бухгалтер України». І щоб розвіяти всі сумніви бухгалтерів щодо перевірки своїх знань та умінь в конкурсі,  спільно з Дискусійним клубом Полтава провели дискусію на тему: «Чи потрібно бухгалтеру додаткове профільне навчання?» Уважно вислухавши аргументи дискусантів,  серед присутніх бухгалтерів провели голосування, за результатами якого дійшли згоди, що бухгалтеру стовідсотково  треба вчитися та підвищувати свій професійний рівень. На семінарі також провели розіграш подарункового сертифіката на безкоштовну участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України», з чим вітаємо переможницю Литвин Людмилу Павлівну та бажаємо перемоги в конкурсі!  
Перед тим як перейти до блоку зарплатних питань лектор-експерт ГО «ВБК» Антон Янко, переможець 1-го конкурсу «Кращий бухгалтер України», автор статей з питань обліку та оподаткування заробітної плати та інших розрахунків з персоналом поділився своїм досвідом  та закликав усіх присутніх до участі в конкурсі.  Зміни у критеріях блокування реєстрації податкових накладних та інші роз’яснення ДФС щодо розблокування реєстрації податкових накладних, аналіз останніх законодавчих змін та роз’яснень професійно та доступно донесла до слухачів лектор-експерт ГО «ВБК» Лариса Гажієнко.
Як написала у своєму відгуку головний бухгалтер СФГ «Ватутіна» Світлана Скрильник, на семінарі всебічно висвітлено питання блокування реєстрації податкових накладних, оплати праці при договорах ЦПХ, відрядженнях, отримала відповіді на свої  питання.

Ждем вас на следующих семинарах и вебинарах.
Следите за анонсами на сайте: https://balance.ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Присоединяйтесь к нам в социальных сетях: https://www.facebook.com/vbc.balance

[i3894]

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!