Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Святковий семінар до дня бухгалтера у м. Жмеринка

July 14, 2017

13 липня у м. Жмеринка, в приміщенні Жмеринської об'єднаної  державної податкової  інспекції ГУ ДФС у Вінницькій області, ГО «ВБК» провела семінар-практикум для бухгалтерів комерційних і агропідприємств. Семінар проходив напередодні дня бухгалтера, тож бухгалтери отримали привітання із професійним святом і переглянули спеціально підготовлений до свята фільм «Шоколадний Баланс». Приємним сюрпризом для них був святковий розіграш подарунків від косметичної компанії «AVON».
Передсвятковий настрій та гаряча пора відпусток не завадили бухгалтерам з усієї області зібратися на семінарі, щоб розглянути  питання: основні засоби (ремонти та ліквідація); відрядження та роз'їзний характер робіт;  відпусткові питання розрахунку та виплати; електронний документообіг; особливості реєстрації податкових накладних з 01.07.17 р.
Лектор семінару-практикуму: Зубрицька Ірина Юріївна, експерт ГО «ВБК», податковий і фінансовий консультант, судовий експерт, економіст, партнер ГК «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти».

Шевчук Т.М., головний бухгалтер ТОВ «ЯТЕК- УКРАЇНА»:
 – Хочу висловити подяку організаторам семінару. Ці семінари є дуже актуальними, оскільки на них можна почути безпосередньо в живому спілкуванні висвітлення усіх питань, що на сьогодні цікавлять, а також можна поспілкуватися із колегами, почути думку колег та спеціалістів і зробити висновки: як правильно  вчинити у тих чи інших ситуаціях.

Бевз Н.П., головний бухгалтер  СТОВ «МИР»:
– Дуже вдячна за проведення ваших семінарів, на яких завжди висвітлюються актуальні питання, що хвилюють бухгалтерів. Сьогоднішній семінар був проведений на високому рівні. Дякую усій команді «Баланс-Клуб» та лектору І.Ю. Зубрицькій.

Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Юлія Поліщук,
голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3810]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!