Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінари ВБК дають багато знань, які можна використовувати при веденні бухобліку на підприємстві

July 24, 2017

13 липня в м. Первомайську відбувся семінар-практикум, організований Миколаївським обласним відділенням громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» для бухгалтерів та керівників комерційних і аграрних підприємств на тему: «Працюємо в режимі готовності до припинення реєстрації податкових накладних».
Чоларія В. Н. ознайомила слухачів з новинами законодавства. Важливим і своєчасним став блок, в якому розглядали причини припинення реєстрації ПН і як попередити такий варіант подій. Матеріали й рекомендації від лектора допомогли розібратися з можливими причинами і як діяти, щоб не опинитись у списках «ризикових».
Цікавим був блок питань, присвячених критеріям припинення реєстрації податкових накладних, – ситуативні приклади змусили звернути увагу бухгалтерів на діяльність своїх підприємств.
Беліменко М.В. розповіла, як правильно організувати на підприємстві процес відпусток і своєчасно все оформити.
Приємною частиною для учасників став шоколадний комплімент від організаторів, який пройшов у два етапи: шоколадний сюрприз кожному учасникові та чудовий фільм «Шоколадний баланс безмежних можливостей».
Традиційно вручили подарунки від компанії «Баланс-Клуб» тим, хто зареєструвався в акції «Усе включено». Усе це привнесло нотки позитиву в захід.

Лоренц О.П., ЦПА № 66, філія ПКСО «Фармація»:
– Величезне спасибі за запрошення на семінар! Пізнавально, цікаво та грамотно донесли інформацію. Так тримати! Зі святом вас, Днем бухгалтера! Процвітання та розвитку!

Очреднюк Л.В., ДПДГ «Зелені Кошари»:
– Я хочу сказати, що проведення таких семінарів дає багато знань, які можна використовувати при веденні бухобліку на підприємстві. Хочеться побажати всім співробітникам журналу «Баланс-Агро» успіхів у роботі, отримання нових навичок і донесення вашим користувачам нововведень і змін як у бухгалтерському обліку, так і в податковому.

Кинжалова С.О. СПД «Кинжалов О.В.»:
– Величезне спасибі за своєчасне, лаконічне, коротке і водночас всеохоплююче подання інформації, консультації, завдяки яким легко працювати. Сподіваємося на довгострокову співпрацю з ВБК.

Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах!
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3818]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!