Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Доступне пояснення «недоступних» для розуміння змін

July 17, 2017

13 липня, в рамках програми «Все включено», ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провела семінар-практикум на тему «Головний бухгалтер і безпека бізнесу: Нововведення законодавства та звітність за ІІ квартал і перше півріччя». Серед широкого кола актуальних питань, головним було з'ясування нюансів з блокування реєстрації податкових накладних. Крім цього, детально зупинялися на складанні звітності за ІІ квартал та перше півріччя.
Лектор-експерт ГО «ВБК», заступник начальника податкової інспекції Задворна Анна Володимирівна висвітлювала питання: блокування реєстрації податкових накладних, питання оплати праці та складання звітності, що пов'язана з виплатою доходів фізособам, індексація заробітної плати. Особливу увагу бухгалтерів було акцентовано на новинах законодавства. У ході активного спільного обговорення учасники семінару-практикуму ставили запитання і відразу ж отримували вичерпні відповіді. Після завершення засідання окремі бухгалтери зверталися до лектора для отримання індивідуальних професійних консультацій.

Стригун Тетяна Іванівна, бухгалтер ФОП «Шпаковський»:
– Дізналася про зупинення реєстрації податкових накладних – найактуальніша тема на сьогодні. Дякую за змістовний семінар.

Родик Світлана Володимирівна, бухгалтер ТОВ «Черкасихліб ЛТД»:
– Дякуємо! Чітко, зрозуміло, актуально. Форма подачі цікава. Лектор максимально доступно пояснив дійсно «недоступні» для розуміння зміни.

Мороз Світлана Миколаївна, бухгалтер ФОП Попель Т.Г.:
– Дякую за дуже змістовні та підтверджені посиланнями на законодавство теми. Інформація подана систематизовано. Дякую за наведені приклади з практики. Наповненість інформацією дуже сильна. Буду рада відвідати наступні семінари!

Світлана Собко, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i3799]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і Ви! 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!