Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Всеукраїнський бухгалтерський клуб – справжній Клуб за інтересами!

July 19, 2016

13 липня 2016 року, незважаючи на літню спеку і сезон відпусток, бухгалтери Рівненщини зібралися в сучасному конференц-залі готелю «Оптима», де Рівненський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів безплатний семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств – передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб», на тему: «Податкова та фінансова звітність – здаємо без помилок».
Із вступним словом до присутніх звернулась голова Рівненського обласного осередку ГО «ВБК» Ганна Писарчук, привітала присутніх з Днем бухгалтера, розповіла історію появи цього свята та презентувала книгу «Бухгалтер, якому довіряють».

Учасники семінару отримали актуальну інформацію з питань оновленої форми звіту з ЄСВ; нових змін до форми податкової декларації з ПДВ та порядку заповнення податкових накладних; декларації з податку на прибуток і фінансової звітності.
Кожевнікова Наталія Данилівна професійно розкрила всі питання. Під час семінару виник діалог щодо повернення ПДВ, і бухгалтери поділилися між собою як краще це зробити. Це був справжній Клуб за інтересами! Усі отримали відповіді на свої запитання і довго не розходилися, обговорюючи свої проблеми.

З нами завжди є рішення!

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3134]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!