Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Святкування Дня бухгалтера у Волинській області

July 15, 2016

13 липня, напередодні професійного свята Дня бухгалтера України, в департаменті агропромислового розвитку відбувся святковий семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та представництвом Групи компаній Баланс у Волинській області.
Захід зібрав понад 100 бухгалтерів – представників сільськогосподарських та комерційних підприємств з усієї  Волинської області.
Голова Волинського обласного осередку ГО «ВБК» Тетяна Жук,  вітаючи  бухгалтерів із професійним святом, демонструвала бухгалтерам фільм  «І Бог створив бухгалтера» та внесла багато позитивних емоцій в атмосферу проведення семінару. А бухгалтери, зі свого боку, привітали «…того, хто щасливий від того, що несе знання, хто не дивлячись на температуру і втому, готовий відповідати на питання і терпляче все роз’яснювати…» – постійного лектора  наших семінарів Олену Висоцьку.
Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко у вітальному слові наголосив, що в умовах сьогодення бухгалтер, як ніхто інший, повинен «тримати руку на пульсі» усіх змін та доповнень до законодавства, адже від цього безпосередньо залежатиме діяльність підприємства та спокій його керівника.  Очільник головного аграрного відомства області вручив нагороди від департаменту агропромислового розвитку бухгалтерам сільськогосподарських підприємств, а також відзначив роботу в області Волинського осередку  ГО «ВБК» та представництва Групи компаній Баланс.
Учасників семінару також привітали  наші партнери  – директор Української Софтверної компанії Роман Михальчук та керівник Волинського територіального відділення Федерації незалежних професійних аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, професор, доктор економічних наук Ірина Садовська.
На семінарі виступили: заступник начальника відділу організаційної роботи ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна; заступник начальника управління – начальник  відділу адміністрування ПДВ та контролю за відшкодуванням ПДВ Галина Лазаренко; сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК» Олена Висоцька.    Учасникам розповіли про новини законодавства, розглянули актуальні роз’яснення, листи контролюючих органів; нову форму звітності з ПДВ, порядок її подання та заповнення. Поінформували про безготівкові розрахунки, розрахунки із застосуванням платіжних карток, електронні гроші. Розглянули питання щодо складання форми № 1ДФ, як відображати військовий збір, негрошові доходи, додаткове благо, витрати на лікування, матеріальну допомогу, оренду автотранспорту, подарунки, поворотну фінансову допомогу.
Під час заходу учасники мали можливість попрацювати із практиками, обмінятися досвідом та розглянути конкретні приклади із бухгалтерської діяльності, а також невимушено поспілкуватись під час кави-брейку.

Про важливість  і актуальність розглянутих питань на семінарі та професійність лекторів свідчать відгуки учасників:

Нища Л.М., головний бухгалтер ТОВ «Гранд Інвест Лімітед»:
– Чудовий та змістовний семінар. Є можливість отримати нові або підтвердити свої знання, отримати конкретну практичну пораду. Дякую.

Кухарук С.І., бухгалтер ТОВ «ЯВР»:
– Конструктивний, продуктивний і позитивний семінар!

Калапуша Н.В., головний бухгалтер ТОВ «Волинський автоцентр Камаз»:
– Семінар, як завжди, проходить в приємній діловій атмосфері, гарно організований. Чітка, конкретна інформація від професійних лекторів.

Ці та інші слова подяки організаторам семінару говорять, що ми працюємо недаремно і з нами завжди є рішення!

Тетяна Жук, голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lutsk@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3129]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!