Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Консультації та роз`яснення щодо оподаткування та обліку: корисна інформація для тих, хто прагне вдосконалюватися

June 15, 2017

Семінар від Групи компаній «Баланс», що відбувся 13 червня в м. Житомирі, зібрав близько 120 бухгалтерів, які прагнуть завжди бути в курсі всіх змін і постійно удосконалюватися.
На початку семінару було розіграно сертифікат на участь у святковому бухгалтерському круїзі зі знижкою 22 %. Вітаємо переможця Ковалюк Тетяну Володимирівну й чекаємо її 14 липня на незабутньому святкуванні Дня бухгалтера на кораблі «Rosa-Victoria».
Перший блок семінару - аналіз останніх законодавчих змін і роз'яснень контролюючих органів завжди особливо важливий для бухгалтерів, тим більше що цього разу було приділено велику увагу ПДВ-змінам. Також великий інтерес викликали питання щодо перевірок Держпраці, розрахунків та виплати лікарняних, а також щодо перспективи роботи 1С в Україні. Останнім розглядалося питання про дивіденди, і в залі залишилися лише ті бухгалтери, які їх виплачують і яким важливо зробити це правильно.

Ось деякі з 24 відгуків про проведений захід:

ТОВ «Червоногранітний кар'єр»:
– Регулярно відвідую ваші семінари, читаю видання. Завжди своєчасно надаються консультації та роз'яснення щодо оподаткування та обліку. На сьогоднішньому семінарі отримала чимало корисної інформації з ПДВ, заробітної плати, обліку дивідендів. Дуже вдячна за вашу працю.

ТОВ «ФОРТУНА-ЮС»:
– Мені дуже подобається, що на всі запитання в телефонному режимі або на e-mаil оперативно надаються відповіді, теми висвітлюються чітко та зрозуміло, з посиланням на статті законів. Дякую за проведену вами роботу та за допомогу, без якої на сьогодні було б дуже складно!

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3738]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!