Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Напередодні різдвяних і новорічних свят: облік, оподаткування, правильне оформлення подарунків і корпоративів

December 15, 2017

12 грудня в Житомирі пройшов черговий семінар-практикум від ГО «ВБК» та редакції видання «Баланс». Близько 100 бухгалтерів отримали від лекторів І.А. Панченко та Л.І. Мельник інформацію про останні законодавчі зміни, зокрема, щодо державного соціального страхування, з рекомендаціями щодо застосування їх у роботі.
Напередодні різдвяних і новорічних свят актуальною була тема обліку, оподаткування та оформлення подарунків і корпоративів. Також великий інтерес і багато запитань викликала тема обліку й оподаткування автотранспорту, а наш партнер, представник фірми «Своя Справа» детально продемонстрував, як вести облік в 1С із цього питання.

Студіо Інвест:
– На підприємстві виписуємо видання «Баланс-Агро» і користуємося активно електронною версією. Публікації завжди своєчасні, чіткі, дуже допомагають у повсякденній роботі. Семінари, які проводяться Балансом, змістовні, об'єднують велику кількість бухгалтерів. Спасибі!

ЗОШ № 6:
– Дуже доцільним вважаю один із останніх номерів «Баланс-Бюджету» про складання річної фінансової звітності. У зв'язку з останніми змінами законодавства це вкрай корисна допомога для будь-якої бухгалтерії. Семінар досить цікавий, як завжди, розглядалися новини законодавства. Усе сподобалося, бажаю вам подальшого процвітання.

ПП «Хороший продукт»:
– Дуже добре й чітко розписано всі питання, що виникають у господарській діяльності. Журнал в електронному вигляді дозволяє знайти та роздрукувати потрібну статтю. Семінар допомагає правильно зрозуміти заплутані статті законів, завжди бути в курсі новин законодавства.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!