Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ексклюзивні подарунки – додатковий бонус від ВБК Полтавщини для постійних учасників семінарів

November 18, 2015

12 листопада в Полтаві відбувся семінар-практикум для бухгалтерів та керівників підприємств усіх форм власності, організований обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Зустріч відбулась у стінах Полтавського університету економіки і торгівлі, який постійно підтримує просвітницьку діяльність ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Цього разу викладачі кафедри бухгалтерського обліку та аудиту – Виноградова Марина Олексіївна (кандидат економічних наук, доцент) та Кравченко Ірина Юріївна детально пояснили слухачам про особливості проведення інвентаризації у 2015 році. Зі змінами в законодавстві доступно та лаконічно ознайомила бухгалтерів Дуднік Вікторія Онуфріївна, сертифікований бухгалтер, головний бухгалтер ПП «АНП». З усіма нововведеннями бухгалтерів ознайомив переможець Всеукраїнського конкурсу в номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» Янко Антон Ігорович.
Приємним подарунком для учасників семінару став розіграш подарункових сертифікатів вартістю 250 грн., передбачений програмою для передплатників видань «Баланс» «Усе включено». Компаніями-переможцями стали:
СФГ «Верест», м. Глобино;
Кременчуцький медичний коледж, м. Кременчук;
ТОВ «Грейн Інновейшн Сістемз», м. Миргород;
ПАТ Завод «Лтава», м. Полтава;
Міський центр позашкільної освіти, м. Полтава.
Додатковим бонусом для постійних учасників став розіграш блокнотів та ексклюзивних подарунків – фірмових пряників з емблемою ВКК «Баланс-Клуб» від солодкого спонсора.

Про рівень проведеного заходу говорять його учасники:

Шаповал Ірина Миколаївна, бухгалтер ТОВ АФ ім. Довженко:
«Дуже сподобався семінар! Уся інформація подана доступно, це моє перше відвідування і я залишаюсь під хорошим враженням! Маю надію й надалі відвідувати семінари від Балансу!».

Жук Вікторія Іванівна, головний бухгалтер Полтавської районної державної лікарні ветмедицини:
«Все дуже сподобалось! Організація, як завжди, - неперевершена, лектори – досвідчені, вміють донести інформацію до аудиторії. Дуже вдячна! Сподіваюсь на запрошення і надалі!».

Усі учасники семінару отримали відповіді на запитання, що їх цікавили, а ми раді, що виправдали надії бухгалтерів!

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i2714]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!