Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Робота бухгалтера - очима податківців: бухоблік у компанії лише виграє

October 19, 2017

12 жовтня в Харкові громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з редакцією «Баланс-Агро» провели семінар-практикум «Актуальні питання оподаткування сільгосппідприємств і фермерських господарств» для бухгалтерів і керівників аграрних підприємств – передплатників видань «Баланс-Агро», «Баланс» і «Бібліотека «Баланс».
Серед широкого кола актуальних питань головними були земельні питання (укладення договорів оренди землі, як індексувати орендну плату за землю, користування землею в разі смерті орендодавця, оскарження в судовому порядку відмови ДФС в реєстрації ПН/РК) і питання ПДВ (припинення реєстрації податкових накладних, складання розрахунку коригування, бюджетна дотація для сільгоспвиробників).
Лекторами виступили заступник головного редактора видання «Баланс-Агро» Мальшакова Світлана Олексіївна та редактор напряму Козюк Зінаїда Миколаївна.
У ході активного спільного обговорення учасники семінару-практикуму ставили запитання й відразу отримували вичерпні відповіді. Після завершення засідання окремі бухгалтери зверталися до лектора для отримання індивідуальних професійних консультацій.

Подяка за проведення семінару на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка виразила завідувачка кафедри обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор Марченко Тетяна Григорівна.

Мясоєдова Олена Петрівна, головний бухгалтер ФГ «Аграрна Слобода»:
– Семінар дуже інформативний для головного бухгалтера. Я подивилася на свою роботу очима податківців, а від цього бухоблік у компанії лише виграє. Я стала вищою у професійному плані.
Відповіді на запитання отримала у потрібному обсязі, детально і професійно. Усе найважливіше й найактуальніше для нашої компанії.
Окреме спасибі за семінар лектору Мальшаковій Світлані Олексіївні за увагу до деталей і дрібниць. Особливо порадувало, що враховувалися не лише зміни до законодавства, але й практичне застосування на практиці.
Спасибі за якісну організацію корисного заходу колективу громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Усе було на висоті! Молодці!

Трансляцію семінару дивіться на сторінці Всеукраїнського бухгалтерського клубу в Фейсбук.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!