Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Погана осіння погода – не привід пропустити семінар від ГО «ВБК»

October 24, 2016

11 жовтня бухгалтери Житомирської області зібралися на святковий семінар, організований представництвом Групи компаній «Баланс» у Житомирській області.
Компанії Баланс-Клуб — 25 років, і це означає, що вже чверть століття ми працюємо на бухгалтерському ринку, допомагаючи бухгалтерам вести бізнес, ми розвиваємося разом із ними та вдосконалюємося.
Постійний лектор-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Панченко Інна Анатоліївна, сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук детально проаналізувала останні зміни до законодавства та розповіла про особливості проведення інвентаризації, чому сьогодні всі організації та фірми повинні її проводити і чим загрожує її непроведення.
Бухгалтери дізналися, наскільки важливо правильно заповнювати первинні документи, на яку «первинку» у першу чергу звертають увагу перевіряльники й за що нараховують штрафні санкції.
Ну і звичайно ж, усі охочі отримали вичерпні відповіді на свої запитання від високопрофесійного лектора - Панченко І.А.
Доповідач від ПФ «Своя справа» Бондаренко Катерина Леонідівна висвітлила тему «Відображення законодавчих змін у рішеннях 1С:Підприємство».
Незважаючи на те, що цей день у Житомирі був похмурим, холодним і непривітним, усі розходилися в хорошому настрої: семінар від Групи компаній «Баланс» – це не лише джерело знань, але також спілкування з колегами та заряд позитивних емоцій.
Свої слова подяки на адресу компанії, лекторів, організаторів і менеджерів «Баланс-Клубу» залишили багато бухгалтерів.
Нам дуже приємно отримувати такі відгуки, ми із задоволенням передамо їх до редакції. Це означає, що ми працюємо не дарма. Від ваших добрих слів стає тепло на душі і хочеться працювати ще краще.

Спасибі вам за такі душевні відгуки:

ТОВ СДМ:
– Велика подяка вам, шановна редакціє! Семінари вносять неоціненний внесок у нашу кропітку працю. Вони дуже змістовні, інформативні й актуальні у часі. Окрема подяка вашим співробітникам за організацію семінарів і лекторам, що запрошуються. Хотілося б виділити професіоналізм лектора Панченко Інни Анатоліївни. Дуже приємно працювати разом і отримувати компетентні відповіді на запитання, жити разом.

ВП ТОВ «Гранітдрев»:
– Я постійна слухачка ваших семінарів. Завжди почуєш щось нове та цікаве. Після семінару почуваєш себе більш впевнено, оскільки отримуєш багато корисної інформації. Дуже дякую за приклади. Вони допомагають швидше зрозуміти ситуацію. Дякую, так тримати!

ТОВ «Галерея льону»:
– Регулярно відвідуємо семінари, дуже задоволені їх рівнем. «Баланс» завжди вирізняється актуальністю та корисністю наданої інформації як у періодичних виданнях, так і під час семінарів. Слід відзначити лаконічність та доступність виступів лекторів. Дякуємо за вашу добру справу.

ТОВ «Червоногранітний кар'єр»:
– Дуже корисні та необхідні семінари. Особливо в частині аналізу змін до законодавства та коментарів до роз’яснень фіскальних органів.

Галина Горбунова
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3306]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!