Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ПДВ, звітність з податку на прибуток, інвентаризація на підприємстві – актуальні теми від провідних фахівців Балансу!

October 26, 2016

12 жовтня 2016 року бухгалтери комерційних організацій Запорізької області змогли взяти участь у семінарі-практикумі «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», що розкриває актуальні питання щодо ПДВ і звітності з податку на прибуток та інвентаризації на підприємстві.
Перед початком семінару Чеплухіна Ольга Олександрівна розповіла про роботу ВБК, наші переваги, наші нові спецвипуски, окремо зупинившись на програмі «Все включено-2017», зачитала поздоровлення від наших партнерів, економічного факультету Запорізького національного університету. Дуже приємно було отримати подарунки та чудові вірші від наших партнерів 1С «Актив». Також серед усіх учасників було розіграно зручний дорожній фен.
На семінарі шеф-редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» Ольга Целуйко та редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» Зінаїда Омельницька детально і зрозуміло висвітлили актуальні питання щодо адміністрування та оподаткування ПДВ, декларації з податку на прибуток за три квартали. Дали відповіді на запитання щодо складання первинних документів. Провели огляд судової практики у спорах, пов'язаних із первинними документами. Огляд перспективного законодавства. Огляд актуальних роз'яснень, листів контролюючих органів з податку на прибуток, ПДВ, ЄСВ, НДФЛ. Розкрили тему «Інвентаризація на підприємстві: старт у жовтні».
   
Михайленко С.В., «Агроклас»:
– Виправдалися очікування бухгалтерів щодо отримання інформації з питань ПДВ, змін у законодавстві, нюансів оподаткування. Отримано рекомендації для уникнення ознак нереальних операцій. Дякую за семінари – змістовні, актуальні, цікаві!! Спасибі за те, що ви є, що ви з нами – бухгалтерами, на нашому боці барикади! Вітаю з ювілеєм, так тримати.

Вонська О.Ю., ПП «Яцина»:
– Хочу подякувати редакції за проведення семінару, усе було доступно, отримано відповіді на поставлені запитання в ході семінару, озвучено перспективні моменти реформи, дуже сподобався огляд методрекомендацій щодо перевірок.

Доценко Н.Н., фермерське господарство ім. Шевченка:
– Подобається все! Вся інформація своєчасна та доступна, хочеться і надалі отримувати таку інформацію, усього вам доброго!

ТОВ «Салюд»:
– Семінар пройшов цікаво, як завжди. Актуальні теми викладено дуже доступно.

Зиза А., ТОВ «Моноліт Січ»:
– Спасибі за семінар! Дуже корисна інформація.

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i3316]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!