Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Напередодні свята

October 24, 2016

Напередодні 25-річчя компанії «Баланс-Клуб» у Кропивницькому відбувся семінар для бухгалтерів комерційних та аграрних підприємств області. Розпочався захід з чудової оди всім фахівцям фінансових служб «І Бог створив бухгалтера». Наступним у святковій програмі був презентаційний ролик «Що таке Баланс?», в якому перелічувалися всі досягнення улюбленої компанії. А після привітання учасників семінару з ювілеєм, бухгалтери дізналися про всі новини групи компаній, що відбулися з часу останньої зустрічі.
Як розумієте, новин за три місяці назбиралося багато, отож розповідати було про що. Приміром, про Бухгалтерські вечорниці, 4-й Агрофорум, який не так давно завершився в Одесі, конкурс «Кращий бухгалтер України». Було наголошено на результатах законодавчої діяльності Всеукраїнського бухгалтерського клубу, ну і, звичайно ж, на новинках у виданнях, зокрема, серії спецвипусків Балансу, починаючи з липневих «золотих» номерів і закінчуючи випуском, головною темою якого стала інвентаризація, та серпнево-вересневими хітами від «Бібліотеки «Баланс».
Далі слово перейшло до начальнику відділу контролю за декларуванням податку на додану вартість та контролю об’єктів і операцій ГУ ДФС у Кіровоградській області Володимира Чернявського, який нагадав деякі положення нарахування та адміністрування податку на додану вартість та, як завжди, компетентно відповів на всі запитання аудиторії.
Про податок на нерухомість бухгалтерам розповіла головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування ЄСВ ГУ ДФС у Кіровоградській області Алла Ляшонок. Вона в подробицях відповіла слухачам на кожну конкретну життєву ситуацію, незалежно від того, ішлося про підприємство чи ж про особисту власність бухгалтера.
Питання «штрафонебезпечної» первинки розкрила учасникам семінару, опираючись на спецвипуск «Балансу» № 73-74, професор, доцент кафедри бухгалтерського обліку КНТУ Віра Савченко. Віра Меєрівна докладно розглянула найбільш «небезпечні» первинні документи та дала бухгалтерам корисні поради стосовно їх заповнення.
Але яке ж свято без подарунків? З великим ажіотажем між учасниками, а вірніше, учасницями, були розіграні подарункові сертифікати Мілавіци, а також журнали «Милий бухгалтер». У такому піднесеному настрої слухацька аудиторія й розглянула ще одне питання, яке висвітлила бухгалтерам експерт ВБК Віра Савченко, – «Інвентаризація на підприємстві. Старт у жовтні». Лектор послідовно виклала етапи інвентаризації та рекомендувала фахівцям звернути увагу на випуск Балансу № 79-80.
Ось, так спільними зусиллями організаторів, лекторів та слухачів, жовтневий семінар у Кропивницькому став ще одним маленьким кроком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» до досягнення своєї головної мети – створення високопрофесійної спільноти бухгалтерів в Україні.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3307]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!