Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерія – це любов!

July 17, 2017

Напередодні Дня бухгалтера у приміщенні Кіровоградського міськвиконкому відбувся семінар-практикум, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». На зустріч із фахівцями з бухгалтерського обліку були запрошені експерти з головного управління ДФС у Кіровоградській області та Управління Держпраці.
Начальник відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Ганна Масловська та її колега Тетяна прийшли на семінар у брендових футболках управління, пояснивши бухгалтерам зміст та мету надписів на них. Як виявилось, в області проводяться заходи з боротьби із зарплатами «у конвертах», а також хитрощами недобросовісних роботодавців, які відмовляються офіційно працевлаштовувати своїх працівників. Заразом пояснили, скільки саме коштуватиме таким «розумникам» ігнорування норм закону.

Заступник начальника управління – начальник відділу координації бюджетного процесу управління моніторингу та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Кіровоградській області Володимир Чернявський розповів про блокування реєстрації податкових накладних, що потрібно зробити, аби не потрапити під критерії ризику, а також на що звертають увагу спеціалісти ДФС, перевіряючи документи, та як діяти, якщо реєстрацію податкових накладних все-таки зупинено.

Про особливості відображення у звітності окремих видів доходів та звітність за перше півріччя за формою № 1ДФ слухачам повідомила головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування ПДФО, майнових податків та єдиного внеску управління податків і зборів фізичних осіб ГУ ДФС у Кіровоградській області Олена Вожжова.
Як заповнити нову форму декларації з податку на прибуток бухгалтерам розповіла начальник відділу оподаткування податку на прибуток та ресурсних платежів управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Кіровоградській області Інна Товтин.

Завершився семінар так само, як і починався – із привітань до Дня бухгалтера та побажання любові. Адже бухгалтерія – це любов!

Чекаємо вас на наших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3817]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!