Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як вплинуть зміни до ЗУ «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність» на роботу бухгалтера?

July 13, 2017

ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», напередодні професійного свята дня бухгалтера, зібрала бухгалтерів комерційних та агропідприємств Хмельницької області на семінарі-практикумі: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу: Блокування реєстрації податкових накладних у дії. Перспективи введення в 2018 році податку на виведений капітал. Заробітна плата та звітність.»
Лектор-експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор, кандидат економічних наук  Гуменюк А.Ф.  надала інформацію щодо  аналізу змін до законодавства та блокування реєстрації податкових накладних, а саме: як не потрапити під дію ризику; як сформувати пояснення та які документи подати для відновлення реєстрації податкової накладної; на що спеціалісти ДФС звертатимуть увагу при перевірці документів; що відбувається в СЕА під час зупинення реєстрації податкової накладної; зупинення реєстрації податкової накладної й штрафи за її несвоєчасну реєстрацію. Цікавими для бухгалтерів були також питання заробітної плати та звітності, що пов’язані з виплатою доходів фізичним особам, та як вплинуть зміни до ЗУ «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність» на роботу бухгалтера.

Морозова Оксана Володимирівна, головний бухгалтер УМК «Озерна»:
– Дякую за те, що Ви є і працюєте для нас, за змістовні щомісячні семінари, на яких ми дізнаємося про подробиці та нюанси, які неможливо почерпнути із законів, листів, інтернету. Інформація на семінарах завжди подається в доступному вигляді та достатньому обсязі. Декілька разів користувалася консультаційною лінією. Консультант Гуменюк А.Ф. допомогла вирішити проблеми й надала рекомендації щодо їх  подальшого уникнення. Ви – велика підмога для бухгалтерів міста Хмельницького та Хмельницької області. Велика Вам подяка!
 
Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3809]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!