Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Разом ми сила і ніякі зміни законодавства нас не лякають!

July 18, 2016

Для бухгалтерів Житомирщини 12 липня відбувся черговий щомісячний семінар, організований громадською організацією « Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і Житомирським представництвом Групи компаній «Баланс». Незважаючи на відпускну кампанію і спекотний день, в залі Богунської райради зібралося близько 100 бухгалтерів.
Голова Житомирського обласного осередку ГО «ВБК» Галина Горбунова привітала всіх з наступаючим святом – Днем бухгалтера і зазначила, що найкращий подарунок – це книга, а для бухгалтера – чудова книга « Бухгалтер, якому довіряють», написана автором С.В. Позовою, людиною, яка сама пройшла через усі бухгалтерські труднощі.
На семінарі були розглянуті основні питання змін до декларації з ПДВ та питання співпраці з фізособами–підприємцями на спрощеній системі оподаткування.
Наш постійний лектор Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, кандидат економічних наук послідовно висвітлила всі питання семінару, при цьому вона акцентувала увагу бухгалтерів на особливо важливих моментах. Лектор відповіла на всі запитання, що ставлять бухгалтери під час семінару, а також на індивідуальні після семінару.

Про продуктивність і користь семінару для бухгалтерів свідчать їхні відгуки:

ТОВ «Червоногранітний кар’єр»:
– Ми – передплатники вашого журналу «Баланс», я регулярно відвідую ваші семінари. Найголовніше, що семінари досить актуальні і тримають «руку на пульсі» – аналізують усі зміни законодавства та обліку, тут можна отримати змістовні відповіді на особисті запитання, що цікавлять наше підприємство. З цього семінару дізналася про зміни до декларації з ПДВ та особливості співпраці з платниками єдиного податку.

ТОВ «Банківський»:
– На такому семінарі вперше і мені дуже сподобався виступ лектора. Дякую за запрошення на семінар. Вся надана інформація дуже цікава та корисна.

КП «Новоград-Волинськ теплокомуненерго»:
– Організатори семінарів від журналу «Баланс» – це люди активні, відповідальні, своєчасні, інтелектуальні, закохані у свою роботу. Семінари проходять цікаво, своєчасно, зі слайдами та розсилкою матеріалів на електронну пошту, що дає можливість матеріали семінару не тільки сприймати на слух, а й перечитувати, знаходити необхідні нормативні документи,  листи. Продовжуйте і далі таку потрібну нам Вашу роботу!

ТОВ «Інтермонтаж»:
– Дякуємо за систематизацію нормативних актів і законів. Семінар дає змогу завжди заповнити прогалини і вже самостійно оцінювати інформацію з бухгалтерського та податкового обліків. Важливий вислів лектора: «Зверніть увагу!» – дійсно допомагає уникнути помилок і виконувати правильно свою роботу. Дякуємо за співпрацю! Разом ми сила і ніякі зміни законодавства нас не лякають!

ФОП Степанюк Г.І.:
– Для мене дуже важливо побувати на безплатних семінарах, які проводить тільки ТОВ «Баланс-Клуб». Семінари дуже змістовні. Оскільки я працюю в декількох організаціях з різними системами оподаткування, для мене семінар – це завжди дуже актуально. Семінари намагаюся не пропускати. Лектор Панченко Інна Анатоліївна проводить їх змістовно і доступно, що вкрай важливо. Безмірно вдячна їй та організаторам за таку важку працю.

І найкоротший відгук:
ПП ВКФ Мотор:
– Професійно!

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3131]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!