Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкова та фінансова звітність – здаємо без помилок: Полтавська область

July 22, 2016

Напередодні професійного бухгалтерського свята Полтавський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» зібрав на семінар бухгалтерів та керівників області.  12 липня в затишному актовому залі Університету економіки та торгівлі близько 120 учасників отримали чергову  порцію знань від експертів  бухгалтерського клубу, а саме – переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» Антона Янко, Юлії Покас та сертифікованого бухгалтера Вікторії Дудник. Лектори лаконічно, доступно та професійно розкрили  всі заявлені питання.
Розпочали семінар з привітань до свята Дня бухгалтера, що звучали від організаторів, доповідачів, а також гостей, зокрема   начальника відділу комунікацій управління організації роботи ГУ ДФС у Полтавській області Вікторії  Захарченко.  Приємним подарунком для присутніх був показ фільму «І Бог створив бухгалтера».  Після якого у слухачів вирували позитивні емоції.
В усі часи найкращим подарунком завжди була книга, і на семінарі відбулася презентація книги «Бухгалтер, якому довіряють» Світлани Позової. Своїми думками про книгу поділилася учасниця 10-го Всеукраїнського конгресу Юлія Покас. Як сказала бухгалтерам пані Юлія – це  цілий посібник, написаний бухгалтерам, щоб уникнути багатьох помилок як у своїй професійній діяльності, так і в особистому житті. Поради з нього допомогли їй систематизувати свої знання і застосовувати їх більш успішно. Також учасниця усіх, починаючи з другого, Всеукраїнських бухгалтерських конгресів, відзначила, що всі резолюції попередніх конгресів були доведені до логічного завершення та мали своє позитивне значення у розвитку економіки держави.

«Бухгалтерія – це любов»,  отож із любов’ю для бухгалтерів ми  підготували музичний подарунок до професійного свята. Після семінару  учасники  поділилися своїми враженнями та побажаннями. Ось деякі з них:

Хоменко  Світлана Вікторівна, головний спеціаліст відділу обліку, контролю та звітності  УПСЗ:
– Величезне спасибі за Вашу професійну працю і професійну допомогу. Успіхів у Вашій нелегкій праці. Зі святом! Ми дуже раді, що Ви у нас є!

Тихомирова Ірина Василівна, бухгалтер ТОВ «Аватар  ІСП»:
– Дуже вдячна за запрошення! Вперше на семінарі, отримала відповіді на  свої запитання,  рада знайомству з Балансом! Чекаю на подальші зустрічі!

Гринь Тетяна Анатоліївна, бухгалтер ДЮСШ ім. О. Бутовського:
– Семінари, що проводяться Балансом, завжди актуальні та допомагають в роботі бухгалтера! Велике спасибі за співпрацю, чуйність співробітників і професіоналізм!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3156]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!