Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подарунки та найприємніші емоції – святкуємо День бухгалтера на Львівщині!

July 15, 2016

Львівський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» в актовому залі Львівського коледжу ресторанного сервісу та туризму 12 липня провів семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств – передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб» на тему: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу».
Голова Львівського обласного осередку ГО «ВБК» Олена Назарець привітала присутніх із Днем бухгалтера, розповіла історію появи цього професійного свята та провела розіграш подарунків: подарунковий сертифікат від мережі магазинів Watsons, десять практичних керівництв видання «Бібліотека «Баланс» та сертифікати на проходження сертифікованого курсу «Використання прикладного рішення «1С:Підприємство. Бухгалтерія для України».
Бухгалтери пережили найприємніші емоції під час перегляду фільму «І Бог створив бухгалтера» і просили надіслати фільм їм для показу на роботі своїм колегам, близьким та рідним.
Учасники семінару отримали актуальну інформацію з питань складання форми № 1ДФ; розрахунків платіжними картками; безготівкових розрахунків.
Теми, винесені на порядок денний семінару, висвітлили:
Олена Висоцька, сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК»;
Ірина Гриневич, представник партнера-франчайзі з супроводу та впровадження «1С:Підприємство», бізнес-аналітик ТОВ «1С Теллур Модуль ГК Рарус Львів».

З нами завжди є рішення!

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[p3130]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!