Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар до Дня бухгалтера

July 22, 2016

Семінар, підготований спеціально до Дня бухгалтера,  відбувся у Кіровограді 12 липня. Після урочистої привітальної частини, голова Кіровоградського обласного осередку ГО «ВБК» Еліна Мороко  розповіла бухгалтерам про такі приємні новини  Групи компаній Баланс, як 10-й Всеукраїнський бухгалтерський Конгрес, книгу віце-президента Всеукраїнського бухгалтерського клубу Світлани Позової «Бухгалтер, якому довіряють» та довгоочікувані «Бухгалтерські вечорниці». Також зупинилася на останніх публікаціях видань Балансу. Зокрема, чималий інтерес учасників семінару викликали липневі «хіти»:  спецвипуск Балансу «Золота колекція проведень» та «Публічні закупівлі» Баланс-Бюджету.
Але свято святом, а піврічну звітність ніхто не відміняв…  Отож, звичайно ж, говорили і про звіти. Головний державний ревізор – інспектор відділу адміністрування ЄСВ Дмитро Олександрович Діхтяренко розповів про новий звіт з єдиного соціального внеску та відповів на всі запитання бухгалтерів. Теми ПДФО та звіту з 1ДФ розкрила начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб ДФС у Кіровоградській області  Тетяна Володимирівна Берестовенко.
Головний державний ревізор – інспектор відділу перевірок платників усіх галузей економіки управління аудиту ГУ ДФС у Кіровоградській області Олена Заєць розповіла про Порядок складання Звіту про контрольовані операції. І хоча про контрольовані операції звітують далеко не на всіх підприємствах, слухали Олену Вікторівну уважно. Продовжила тему податку на прибуток доцент кафедри бухгалтерського обліку КНТУ, професор Віра Савченко. Віра Меєрівна віднайшла для слухачів дуже цікаві та малознайомі приклади, чим вкотре порадувала аудиторію.
Про важливість дотримання законодавства про працю розповіла начальник відділу з питань праці  Управління Держпраці у Кіровоградській області Ганна Масловська. Питання Ганни Володимирівни – постійного лектора та експерта Баланс-Клубу, були також наповнені прикладами, що стали черговою сторінкою у базі знань кіровоградських бухгалтерів.
Увесь час в аудиторії панувала приємна атмосфера свята. Присутність у залі маленької терплячої слухачки також додавала якогось особливого шарму. Вітання з Днем бухгалтера та теплі слова привітань лунали від кожного лектора,  а також і від самих бухгалтерів. Завершилася ж зустріч безпрограшною лотереєю, в якій кожен учасник отримав на згадку свій корисний подарунок та чудовий настрій від «Баланс-Клубу».

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

 


  [i3157]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!