Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Святкуємо День бухгалтера та здаємо фінансову і податкову звітність без помилок

July 18, 2016

12 липня в приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся святковий семінар-практикум для бухгалтерів Хмельницької області. Організатор семінару-практикуму – Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК». Лектори: сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК», кандидат економічних наук А.Ф. Гуменюк і сертифікований аудитор, кандидат економічних наук Р.Л. Цебень.
В семінарі взяли участь близько 110 бухгалтерів. Питання, що розглядались на семінарі: документальне забезпечення бухгалтерського обліку, новий звіт з ЄСВ, актуальні питання нарахування індексації та заробітної плати, питання щодо складання форми № 1ДФ.
Начальник комунікаційного відділу ГУ ДФС у Хмельницькій області В.І. Чиж поінформував про роботу підприємств області та розпочав святкову частину семінару, вітаючи бухгалтерів з професійним святом.  Серед учасників семінару провели  розіграш подарунків від ГО «ВБК» – ділових щоденників та практичних керівництв. Завершився семінар святковим концертом. Учасники семінару отримали корисну інформацію щодо останніх змін в законодавстві, розрахунків з контрагентами, роботи із заборгованостями, регістрів бухгалтерського обліку, заповнення звіту з ЄСВ та складання форми № 1ДФ. Позитивний та святковий настрій ще довго панував серед бухгалтерів, які були приємно вражені увагою до них та організацією святкового заходу.

Хмельницька Олена Дмитрівна, головний бухгалтер ТОВ «Форварт Плюс», м. Красилів:
– Сьогодні вранці я із задоволенням згадала про семінар і святковий концерт, які відбулися 12 липня 2016 року в м. Хмельницькому. Тому розпочати свій робочий день вирішила з подяки за гарний настрій.
Щиро дякую всім організаторам за проведення семінару:
Антоніні Федорівні та Руслану Людвиговичу – за роз’яснення змін до законодавства та навчання, за наполегливість і терпіння у роботі;
Ользі Петрівні – за ентузіазм, за заряд позитиву, за гарний настрій, за святковий концерт;
Наталі Михайлівні – за нагадування про проведення семінару.
Усім Вам велика подяка і шана!

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3133]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!