Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Починаємо рік упевнено!

January 26, 2017

12 січня в Одесі пройшов семінар-практикум, організований Одеським представництвом Групи компаній «Баланс», ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», компанією Аледа-софт і ТМ «Аркада Гранд».
Незважаючи на складні синоптичні умови напередодні, ми розуміли важливість і потрібність заходу для бухгалтерів і тому на запитання: «Семінар скасовується?» упевнено відповідали, що він відбудеться за будь-якої погоди.
 Атмосферу заходу задали фільми компанії «25 років Балансу» і флешмоб від співробітників компанії, перегляд яких нагадав   бухгалтерам, що ось уже 25 років ВКК «Баланс-Клуб» і 10 років - «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» є надійними помічниками кожного бухгалтера. І сьогодні ми теж готові підставити своє плече та допомогти їм розібратися в нововведеннях на самому початку фінансового року.
Актуальні питання, винесені до розгляду, викликали підвищений інтерес у учасників:
Огляд головних новин року, що почався. Податкова реформа-2017: що нового? Зміни до Податкового кодексу та інших нормативних документів щодо ПДВ, єдиного внеску, акцизу, розмірів штрафів, місцевих податків з 01.01.17 р.
Держбюджет-2017 і його основні показники. Закон № 1801 від 21.12.16 р. Мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум з 01.01.17 р.  Зміни до Закону щодо ЄСВ.
Нараховуємо зарплату без стресу: огляд можливостей розрахунку зарплати у програмах 1С для комерційних та агропідприємств.
Питань було багато, проте наші постійні учасники з багатьма передбачуваними новаціями знайомилися на семінарах-практикумах щомісячно, починаючи з вересня 2016 року.
А ось новим учасникам, звичайно, довелося вникати в ці новації.
Атмосфера була по-справжньому робочою і в той же час налаштовувала на те, що з Баланс-Клубом усе легко розкладається по поличках.
Спікерами на заході були вже добре знайомі аудиторії експерти-практики: Бельтюкова Наталія,  податковий експерт, економіст, юрист, аудитор, досвід роботи в юридичній і фінансовій сферах - 22 роки, власник ТМ «Аркада-Гранд»; Холостенко Анатолій, керівник компанії «АЛЕДА СОФТВЕР» 1С:ФРАНЧАЙЗИ, м. Одеса; Чоларія Вікторія, директор із розвитку південного регіону ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»;

Надана інформація про сервіс «Усе включено» справила враження на учасників і   підтвердила, наскільки група компаній «Баланс» своїми реальними діями проявляє турботу про своїх клієнтів.

Відгуки учасників учергове підтвердили, що ми справді є надійним партнером і помічником бухгалтерів.

Мераджі І. Д., ТОВ «СЕРПА»:
– Семінар сподобався, обширний і зрозумілий. Успіхів у роботі лекторам, а також Бухгалтерському клубу. Окрема подяка за післясемінарну розсилку лекторських матеріалів.

Аникійчик І. Е., ТОВ «Едельвейс плюс»:
– Вдячна за семінар Бухгалтерському клубу. Достатньо інформативно, пізнавально. Чоларія В.Н. - грамотний фахівець, усе чітко, викладено нововведення до Податкового кодексу. Спасибі.

Гайчева Ф.Н., ТОВ «КМК-БУД»:
– Відвідую ваші семінари не вперше. Багато корисної інформації, досить наочно. Після семінару вдалося переконати керівника в необхідності періодичної передплати видання «Баланс». Буду рада черговим семінарам.

З нами завжди є рішення!

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3492]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!