Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оплата праці в нових умовах та витрати приватних підприємців на загальній системі оподаткування

January 23, 2017

12 січня 2017 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся черговий семінар-практикум, в якому взяли участь понад 150 бухгалтерів комерційних підприємств Хмельницької області.
Висококваліфіковані фахівці – сертифіковані аудитори, кандидати економічних наук Гуменюк А.Ф. та Цебень Р.Л. проаналізували зміни в законодавстві, що чекають нас у новому році, надали багато корисної інформації щодо оплати праці в 2017 році, роботи підприємців у нових умовах, змін для загальносистемників та єдинників, а також основних моментів складання фінансової звітності за 2016 рік. Учасники семінару почули чіткі та зрозумілі відповіді на свої запитання. Як виявилось, усі теми, що висвітлювалися на семінарі, були корисними та актуальними. Але найбільше запитань стосувалося оплати праці в нових умовах та витрат приватних підприємців на загальній системі оподаткування.

Возна Станіслава Станіславівна, СТОВ «Промінь»:
– Ми вдячні за ваші семінари. На всіх семінарах, що проводяться вами, ми отримуємо відповіді на всі запитання, які виникають у нас. Спасибі також за вебінари, тому що не завжди у нас є можливість приїхати. Хотілося б, щоб розглядалося більше тем, присвячених агродіяльності, зокрема щодо акцизного податку.

Лещук Тетяна Семенівна, ТОВ « Тайстра-К»:
– Участь у подібних бухгалтерських семінарах є невід’ємною частиною роботи бухгалтера. Саме на таких семінарах ми отримуємо своєчасно та в повному обсязі інформацію щодо змін у податковому та бухгалтерському законодавстві, а також змін із кадрових питань. Дякую.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[p3490]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!