Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Марафон подарунків до Дня бухгалтера

July 13, 2016

11 липня, теплий сонячний день, а  в Тернопільському кооперативному коледжі проходить   святковий семінар до Дня бухгалтера «Головний бухгалтер і безпека бізнесу»,  організований Тернопільським осередком ГО «ВБК».  
Нетрадиційно захід розпочався з привітання та марафону подарунків. Спільно з компанією  з впровадження 1С «Волошин» було розіграно понад 15 подарункових сертифікатів, що допоможуть бухгалтеру полегшити свою роботу в 1С. Подарунки від ГО «ВБК» – практичні керівництва та ділові щоденники, та не обійшлося і без подарункового шампанського.
Голова Тернопільського обласного осередку ГО «ВБК» Ганна Чабан розповіла про 10-й ювілейний Бухгалтерський конгрес, що проходив в Батумі з 24 по 27 червня 2016 р., та про початок Передплатної кампанії - 2017 з цікавою акцією для передплатників друкованих видань.
Після отриманого позитиву та святкового настрою перейшли до розгляду тем, пов’язаних із новинами законодавства, складання форми № 1ДФ, зарплатних новацій. Детально, з практичними прикладами, експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор О.О. Висоцька дала роз’яснення з питань: розрахунки із застосуванням платіжних карток; електронні гроші: правила  обліку та обігу; безготівкові розрахунки; як вибрати надійний банк; облік помилково зарахованих коштів; облік грошей в «неблагополучному» банку, що робити клієнтам; арешт рахунку в банку; що треба знати про платіжні термінали; інші види безготівкових розрахунків.

Ігнатієва І.М., головний бухгалтер ТОВ «Тернотранс»:
– Семінари ваші відвідую регулярно,вони завжди цікаві, дізнаюся багато нового, особливо новини, адже не завжди встигаєш все прочитати. Семінари дуже потрібні для нашої роботи, адже  після них завжди впевнений у своїх діях. А Ви ще завжди вмієте їх організувати, тому сьогоднішній «особливий». Адже крім роботи нам також потрібен відпочинок та позитивні емоції. А тут ще й отримала подарунок. Лектори прекрасні. Дуже вдячна за вашу нелегку роботу. Успіхів Вам та мирного неба!        

Бобик В.Д., головний бухгалтер ДНВП «ПолімерСервісМаш»:
– Практичний журнал «Баланс» «знайомий»  мені  ще з 2003 року. Зараз, працюючи головним бухгалтером, я і надалі є Вашим передплатником. Здійснюючи вибір щодо передплати бухгалтерських видань – все одно зупиняюсь на «Балансі». «Баланс» – журнал, який постійно «в курсі» усіх змін, що стосуються бухгалтерів. Ви завжди йдете в ногу і в курсі усіх змін.  Журнал виділяється своєю оперативністю в роз’ясненні норм законодавства. Роз’яснення проводяться як на сторінках «Балансу», так і на семінарах. А тут ще й розіграш різноманітних призів до свята Дня бухгалтера, що є дуже приємно. Хочу також відмітити  працівників Тернопільського  представництва  Групи компаній «Баланс», які є професіоналами своєї справи та турбуються про нас – бухгалтерів.
Залишаюсь і надалі вашим передплатником.

З нами завжди є рішення!

Ганна Чабан,  голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[i3126]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!