Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Аграрії Волині підготувалися до нововведень: семінар-практикум «Спецрежим ПДВ та єдиний податок 4-ї групи для сільгоспвиробників у нових умовах»

February 19, 2016

11 лютого цього року в Департаменті агропромислового розвитку Волинської ОДА відбувся семінар-практикум для бухгалтерів агроформувань та фермерських господарств, організований Волинським осередком ГО «ВБК» спільно з Департаментом АПР.
Розпочинаючи захід, директор Департаменту Юрій Горбенко зауважив, що зміни до податкового законодавства передбачають додаткове навантаження для аграріїв. Відтак бухгалтери сільгосппідприємств повинні вчасно підготуватися до нововведень. Очільник аграрного відомства області закликав користуватися програмами фінансової підтримки агровиробників: «Ми працюємо, щоб допомагати аграріям, щоб сприяти розвитку агровиробництва», інформував про проведені заходи з боку обласної влади задля збереження системи оподаткування, яка діяла у 2015 році, та наголосив, що в області підтримано пропозиції Мінагрополітики щодо виділення додаткових коштів з державного бюджету на програми підтримки сільського господарства у 2016 році.
Голова осередку ГО «ВБК» Тетяна Жук розповіла учасникам семінару-практикуму про діяльність організації та інформаційну підтримку, що надається передплатникам видань компанії «Баланс-Клуб», зокрема журналів «Баланс-Агро» та «Баланс-Бібліотека», та запросила взяти участь у програмі лояльності «Все включено».
Детально про зміни в податковому законодавстві інформували фахівці ГУ ДФС у Волинській області — начальник відділу адміністрування податку на додану вартість та акцизного податку управління оподаткування юридичних осіб Галина Лазаренко, завідувач сектору адміністрування місцевих податків і зборів, ресурсних, рентних та неподаткових платежів управління оподаткування юридичних осіб Оксана Лазарєва та начальник відділу комунікацій Олена Нікотіна.
Про застосування нормативної грошової оцінки при укладенні угод на орендовані земельні ділянки та нарахування податків доповіла начальник відділу ринку та оцінки земель Головного управління Держгеокадастру в області Майя Симоненко.
Начальник відділу обліку та фінансів Департаменту агропромислового розвитку Алла Кравчук ознайомила присутніх головних бухгалтерів агропідприємств Волині із програмами підтримки, що діють в області, з державного та місцевих бюджетів.

Про семінар говорять його учасники:
Дудкевич С.Ю., ТОВ «Прилуцьк-Агро»:
– Найкращі побажання організаторам семінару. Семінар дуже професійний, лаконічний, а саме головне — цікавий, змістовний.

Гребінь Т.А., СВК «Зоря»:
– Семінар дуже сподобався. Дізналась усе, що потрібно, про чергові зміни. Дякую за гарні виступи всім лекторам і бажаю надалі проводити такі заходи.

Котюк С.С., ТОВ «Чебені плюс»:
– Дякую за гарний семінар. Чудові лектори, змістовно і зрозуміло донесено інформацію. Бажаю в подальшому так само організовувати й запрошувати для участі.

Тетяна Жук, голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lutsk@b-club.com.ua

[p2878]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!