Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Журнал від «Баланс-Клубу» – кращий подарунок прекрасній половині бухгалтерської спільноти

March 16, 2017

10 березня в актовому залі Новоукраїнської районної ради було людно: бухгалтери із двох районів – Новоукраїнського та Добровеличківського зібралися на безплатний семінар, організований обласним осередком ГО « Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з Управлінням Держпраці в Кіровоградській області. Захід було присвячено чи не «найгарячішій» темі цього місяця – мінімальній заробітній платі та дотриманню норм законодавства про працю.
Семінар проводився одразу ж після жіночого свята – 8 Березня, тому й починався він з теплих привітань на адресу представниць чарівної частини людства. Єдиний присутній у залі джентльмен з радістю приєднався до побажань та підтримав тезу про те, що жінки заслуговують на найкраще. Приміром, на видання групи компаній «Баланс». Тож кожна із присутніх на семінарі жінка дійсно отримала в подарунок журнал від «Баланс-Клубу».
Постійний лектор Кіровоградського бухгалтерського клубу Ганна Масловська, начальник відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області розповіла про всі нюанси, що виникають під час реалізації на практиці Закону № 1774. Також нагадала бухгалтерам про дотримання законодавства про працю та відповідальність за порушення. Вона наголосила на обов’язковості дотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці та попередила про відповідальність за неналежне оформлення трудових відносин. Ганна Володимирівна застерегла роботодавців від спроб оформлення на неповний робочий день працівників , які фактично працюють повний робочий час, бо за таке порушення з керівника підприємства на сьогодні може бути стягнуто штраф у розмірі 30 мінімальних заробітних плат. І це – за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення.
За традицією на семінарі було вручено блокнот передплатнику. Цього разу щасливим володарем щотижневика «Світ позитиву» стала головний бухгалтер ФГ «Зерновик» Катерина Макаренко. Одразу після цього серед учасників були розіграні подарунки від «Баланс-Клубу». Завершилося засідання клубу відповідями на запитання, подяками організаторам та запрошенням на наступний семінар у Новоукраїнку.

Мороко Еліна Василівна,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3606]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!