Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З нами завжди є рішення!

February 29, 2016

10 лютого 2016 р. відбувся семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» для бухгалтерської спільноти Київщини – членів Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс».
На семінарі було розглянуто питання:
1. Аналіз актуальних змін законодавства, внесених Законом України № 909-VIII про внесення змін до ПК та Законом України «Про Державний бюджет України на 2016 рік».
2. Оподаткування зарплатних виплат у 2016 р.: аналіз останніх змін.
3. Спрощена система оподаткування у 2016 р.: аналіз основних змін.
4. Система електронного адміністрування ПДВ: огляд змін.
5. Фінансова звітність за 2015 р.: особливості складання та подання.
Семінар пройшов у напруженій атмосфері, але дуже продуктивно. У семінарі взяли участь понад 300 учасників. Кожен з учасників прийшов на семінар зі своїми проблемами і питаннями, але завдяки організаторам Всеукраїнського бухгалтерського клубу та експертам в залі панувало відчуття актуальності, необхідності та безпеки. На обличчях бухгалтерів читалися цікавість і надійність до отриманої інформації. Довіра до наших заходів зростає з кожним новим семінаром-практикумом.
Учасники в книзі відгуків ГО «ВБК» залишили позитивні відгуки і висловили спільну думку щодо проведення таких заходів – семінарів-практикумів для бухгалтерів, на яких вони підвищують свій професійний рівень і убезпечують підприємство із забезпечення правильності ведення бухгалтерського обліку.

Особливо вразили слова подяки головного бухгалтера ПП «Алекс Рам» Волошиної О. М., яка понад 20-ть років є читачем журналу «Баланс»:
– Шановні колеги, Ви радуєте, як завжди, своїм професіоналізмом і в організації заходів, і в інформуванні актуальних питань , і відносно ставлення до нас – бухгалтерів!
Ви пропонуєте рішення з випередженням виникнення проблем в бухгалтерському обліку.
Будьте здорові та щасливі не тільки в професії, а й в особистому житті. Ваша робота заслуговує на визнання всієї бухгалтерської спільноти України. Дякую за хорошу та якісну роботу!

З нами завжди є рішення!
Долучайтеся до бухгалтерської спільноти Київщини.

З повагою Світлана Чепурова
Голова осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
у місті Києві та Київській області
kiev@b-club.com.ua

[i2895]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!