Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подарунок Групі компаній «Баланс» від вірних передплатників журналу «Баланс-Бюджет»

December 22, 2016

Різкі погодні зміни, які прийшлися на початок грудня, змусили похвилюватися не лише організаторів семінару, а й його учасників. На 9 грудня синоптики прогнозували ожеледицю, що ставило під питання саму можливість проведення виїзного заходу у Знам’янці. Утім, замість льоду зранку на всіх очікувала невеличка повінь. І все ж у актовій залі районної ради зібралися бухгалтери не лише з міста, а й майже від усіх сільських рад Знам’янського району.
Почався семінар з перегляду ролика, який отримав приз на фестивалі документального фільму «І Бог створив бухгалтера» та фільму «Що таке Баланс». 9 грудня – день особливий, оскільки проводився семінар у день народження засновника компанії. Присутні дізналися про те, що Група компаній «Баланс» вже 25 років працює заради допомоги бухгалтерам, почули багато цікавого про роботу Всеукраїнського бухгалтерського клубу та поближче познайомилися з усіма виданнями компанії..

Теми, що розглядалися на семінарі, стосувалися всіх. Тож постійного лектора клубу - начальника відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Ганну Масловську слухали з увагою. Усім було важливо почути про дотримання законодавства про працю, відповідальність за його порушення, більше дізнатися про індексацію та нарахування заробітної плати. Звичайно, цікавили бухгалтерів і зміни, пов’язані з ростом мінімальної зарплати, які мають відбутися з Нового року, але відповіді на це, мабуть, достеменно не знають навіть законодавці.

У короткій перерві між питаннями учасникам було запропоновано участь у лотереї, під час якої практично кожен учасник семінару отримав свій сувенір на згадку. Та несподіванка чекала не лише на бухгалтерів... І мала вона вигляд розкішного букета з білих хризантем, якого вірні передплатники журналу «Баланс-Бюджет» вручили організаторам на честь 25-річчя компанії та дня народження Аполлона Харалампієвича Позова. Квіти подіяли на всіх просто магічно! Учасники залишали семінар з надією на подальші зустрічі з ВБК!

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3446]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!