Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум від ВБК – визначна бухгалтерська подія в Зінькові напередодні міжнародного професійного свята

November 21, 2016

9 листопада, напередодні міжнародного дня бухгалтера, ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провела семінар-практикум на тему: «Оплата праці – відповіді на актуальні запитання щодо трудових відносин» у м. Зінькові Полтавської області. Завдяки підтримці  Зіньківського відділення Гадяцької ОДПІ зустріч з бухгалтерами відбулася в центрі обслуговування платників. Цього дня в актовому залі податкової інспекції не було  де яблуку впасти. Відкрив семінар заступник начальника – начальник відділення центру Сергій Жомір, який загострив увагу бухгалтерів на важливості таких заходів для платників податків та зазначив, що таку кількість платників центр не приймав з моменту заснування. Після привітань учасників семінару із професійним святом та ознайомлення з останніми новинами Групи компаній «Баланс» та діяльності громадської організації перейшли безпосередньо до практичної частини семінару. Кращий із кращих знавців оплати праці, переможець конкурсу «Кращий бухгалтер України», постійний лектор ГО «ВБК» Антон Янко професійно розкрив заявлену тему, про що свідчать відгуки учасників семінару:
 
Пасюта К. М., головний економіст АТ «Гадяцьке бурякогосподарство»:
– Семінар змістовно оформлений, доповідач приємно вразив дохідливо викладеним матеріалом та відповіддю на всі поставлені запитання. Побільше б таких семінарів та доповідачів!!!

Срібна Л. О., заступник головного лікаря з економічних питань, «Шишацька ЦРЛ»:  – Чудовий семінар! Дякуємо організаторам та лекторові Янко А. І. за чудову, змістовну лекцію. Дякуємо за допомогу в роботі! Чекаємо наступних зустрічей та удачі вам у вашій плідній роботі!

Богославець О. М., головний спеціаліст-бухгалтер відділу управління майном:
– Дуже дякую за семінар. Було дуже цікаво, змістовно й неповторно! Проводьте за можливістю ще такі потрібні семінари. Ви випускаєте дуже гарні журнали. Дякуємо за співпрацю!

Монупенко О. В., головний бухгалтер СБК «Бір»:
– Семінар дуже цікавий, усі питання висвітлено ґрунтовно та доступно, дуже корисний семінар для практичної роботи. Дякуємо!

Яненко В. В., ФОП Яненко:
– Семінар проведено на відмінно! Висвітлено цікаві питання! Дуже дякуємо!

Королевська Н. Д., бухгалтер із зарплати відділу освіти Зіньківської РДА:
– Дякую! Семінар був дуже змістовний і плідний! Організаторам – добра!

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3373]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!