Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Безпека агробізнесу та застосування інформаційних технологій у сільському господарстві

November 10, 2017

8 листопада відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників агропідприємств Полтавської області. Захід організовано ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з Полтавською державною аграрною академією, Полтавською асоціацією фермерів і приватних землевласників України, Дискусійним клубом «Полтава». Актуальні питання щодо безпеки агробізнесу були професійно висвітлені Антоном Янко (лектор-експерт ГО «ВБК», переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», автор статей з питань обліку та оподаткування заробітної плати та інших розрахунків з персоналом), Олександром Золотухіним (консультант із бухгалтерського обліку та оподаткування), Любов’ю Макотченко (адвокат). Після закінчення семінару представники ГО «ВБК» та обласної ГО «Сільськогосподарська дорадча служба» ознайомили бухгалтерів із програмою підтримки діяльності підприємств АПК та застосуванням інформаційних технологій у сільському господарстві. Знайомство із хмарними технологіями відбулося в центрі підготовки користувачів інформаційної системи «Soft.Farm».

Литвин Людмила, головний бухгалтер СТОВ «Вітчизна»:
– Дуже вдячна за змістовне та цікаве проведення семінару. Доповідачі дали вичерпні відповіді на кожне запитання. Вдячна організаторам семінару за запрошення адвоката Любові Макотченко, яка дуже доступно та детально розповіла про права та обов’язки орендарів та орендодавців земельних паїв, ризики в агробізнесі. Із задоволенням візьму участь у наступному семінарі. «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» – найкращий!

В’язовська Алла, головний бухгалтер ПСП «Обрій»:
– Семінар пройшов дуже цікаво, деякі питання, які були висвітлені саме тут, мені особисто дуже потрібні в роботі. Інколи через велике навантаження в роботі не встигаєш прочитати статті нашого улюбленого журналу «Баланс-Агро», тому вважаю, що саме на таких зустрічах багато корисного пізнаєш або нагадуєш собі. Дякую організаторам цього семінару, добра, миру та любові вам!»

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!