Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Липень обіцяє бути жарким, і бухгалтери до нього готуються заздалегідь!

June 13, 2017

8 червня в м. Одесі пройшов семінар-практикум на тему: «Готуємося до зупинки реєстрації податкових накладних з 1 липня 2017 року».
Нововведень багато, і дуже важливо було все розкласти по полицях, допомогти бухгалтерам ухвалити правильні рішення і разом у всьому розібратися. Новинний блок, як завжди, допомагає бути в курсі нових роз'яснень і рекомендацій, які з'явилися за період з минулого семінару.
Електронний документообіг – це сьогодні реальність. Як його реалізувати? Про це учасникам розповів і показав представник партнера ГО «ВБК» – компанії «АЛЕДА-СОФТ» А. Холостенко.
З 1 липня має повноцінно запрацювати автоматизована система зупинки реєстрації ПН і РК за «сумнівними» операціями. Критерії досі не затверджені, є лише черговий варіант проекту. Хвилювань багато, і перш за все - у бухгалтерів.
На семінарі нам вдалося разом розібратись, хто потрапляє за критеріями до групи ризику, і якщо це все-таки сталося, як правильно реагувати та що робити.
Літо – пора відпусток, і важливо правильно все оформити, не обмежити права працівників, розрахувати й виплатити своєчасно відпусткові. Трудові питання продовжують залишатися актуальними, і в такій ситуації без рекомендацій юристів-практиків також не обійтися. Спікером із цього питання виступила Н. Бельтюкова, податковий консультант, юрист-практик, власник ТМ «Аркада Гранд». Усі акценти розставлено й дії зрозумілі!
Питання розрахунку та виплати дивідендів актуальне завжди. На семінарі було надано можливість поставити свої запитання, отримати відповіді, послухати колег. Особливо корисним був матеріал вебінару, підготовлений В. Якимащенко. На прикладі розглянули, як відобразити у формі № 1ДФ надміру утриманий ПДФО за (новою) ставкою 9 %.
Атмосфера була по-справжньому робочою і водночас налаштовувала на те, що з Балансом усе легко розкладається по полицях.

Поян С.В., СТОВ «Роздільнянське»:
 – На сьогодні головний бухгалтер повинен бути і бухгалтером, і юристом, і податківцем одночасно. На семінарі актуальні питання з бухобліку, оподаткування були розглянуті доступно та зрозуміло. Велике спасибі!

З нами завжди є рішення!

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3737]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
 від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!