Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практична суть реформ у сфері бухобліку та звітності в держсекторі

December 11, 2017

6 грудня в Рівному відбувся семінар-практикум «Річна звітність та облік основних засобів» для бухгалтерів і керівників бюджетних установ – розпорядників бюджетних коштів, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки редакції «Баланс-Бюджет».
У конференц-залі Обласної федерації профспілок зібралися бухгалтери з усіх районів та міст Рівненської області для отримання консультації та практичних порад щодо організації та методики бухгалтерського обліку.
Фахівці з питань бухгалтерського обліку та звітності, державного фінансового контролю Куницька Оксана Григорівна, начальник сектору надання матеріального забезпечення Виконавчої дирекції Рівненського обласного відділення ФСС з ТВП; Пхосалі Галина Іванівна, незалежний експерт з податкового законодавства; Іванечко Павло Мирославович, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», голова Тернопільського осередку МГО «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів», кандидат економічних наук,  бухгалтер-експерт АФ ТОВ «Тер Аудит» розкрили практичну суть реформ у сфері бухгалтерського обліку та звітності в державному секторі. На семінарі були розглянуті питання щодо: застосування нового плану рахунків; відображення в обліку операцій з основними засобами; нових підходів до складання фінансової та бюджетної звітності; принципів формування облікової політики бюджетної установи та підстав для внесення змін до неї; механізму та особливостей нарахування допомоги з тимчасової непрацездатності, по вагітності та пологах для різних категорій застрахованих осіб; оплати листків непрацездатності учасникам АТО, правильності заповнення страхувальниками заяв-розрахунків для надання матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів Фонду та питання, що виникають під час нарахування ПДФО та заповнення звітності за формою № 1ДФ.
У подарунок учасники отримали матеріали семінару від лекторів.
 
Мулик В. С., Департамент агропромислового розвитку Рівненської ОДА:
– Вдячна за запрошення на семінар, за корисну та змістовну інформацію. Сподобалось усе, зокрема виступ П.М. Иванечка. Побільше б таких професіоналів в країні!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!