Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Податкова реформа-2015 у сільськогосподарській галузі

February 12, 2015

05.02.15 р. громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за сприяння Департаменту агропромислового розвитку в Київській області та Управління статистики у м. Києві провела бухгалтерський семінар-практикум для агропідприємств за темами:

1. Єдиний податок четвертої групи для сільгоспвиробників (об’єкт, база та ставки оподаткування, звітність, порядок сплати, аналіз);
2. Нововведення з ПДВ: податкова накладна (нова форма та особливості її заповнення); реєстрація податкових накладних (особливості реєстрації в перехідний період та з 01.07.15 р.); порядок коригування податкових зобов’язань; база оподаткування; «доля» від’ємного значення ПДВ та інше;
3. Податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, єдиний соціальний внесок. База та ставки оподаткування ПДФО та військовим збором, право на зменшення ставки ЄСВ, особливості оподаткування дивідендів.

У заході взяли участь понад 100 учасників (приємно зазначити, що на семінар до Києва приїхали, незважаючи на хуртовину та мокрий сніг, понад 40 іногородніх бухгалтерів). 
Лектори — Ельвіра Ткачова, головний редактор журналу «Баланс-Агро»,член Громадської ради при ДФСУ та Вікторія Чоларія, виконавчий директор ГО«Всеукраїнський бухгалтерський клуб» розкрили теми семінару згідно із заявленим регламентом повною мірою і в повному обсязі.
У рамках партнерських взаємин з фірмою «1С Україна» учасникам було представлено вирішення питань з реалізації обліку ПДВ та підтримки електронного адміністрування ПДВ в типових конфігураціях «1С:Підприємство 8» для України,«1С:Звіт» – сервіс здачі електронної звітності та обміну ПН у продуктах «1С: Підприємство».
Семінар пройшов у тісному діалозі між учасниками та організаторами, бухгалтери отримали чіткі професійні відповіді на свої запитання.
Позитивні відгуки та особиста подяки організаторам від багатьох учасників семінару в черговий раз переконали нас у важливості таких заходів для керівників і бухгалтерів-практиків.
«Відвіданий семінар залишив багато цінної інформації щодо оподаткування ПДВ, ЄСВ, єдиного податку четвертої групи. Сподіваємося ще отримати запрошення на наступні семінари для підвищення якості нашої роботи» – зазначила Ніна Ручка, бухгалтер АОПП «Великосорочинське».
Особисто засвідчили свої враження від проведеного семінару також:
Наталія Кам’янецька, головний бухгалтер ТОВ «КІС-АГРО»;
Олена Башук, бухгалтер ПП «Артанія-Агро»;
Людмила Легуша, бухгалтер СФГ «Род»;
Вікторія Злотнікова, головний бухгалтер ТОВ «Іверія Агро».

Світлана Чепурова,
голова осередку в м. Києві та Київській області
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i2165]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!