Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Роз’яснювальна робота з питань застосування НП(С)БОДС

November 16, 2015

4 листопада 2015 року громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Міністерства фінансів України провела безплатний семінар для головних бухгалтерів – розпорядників коштів місцевого та державного бюджетів на найактуальнішу тему: «Вирішення проблемних питань із упровадження НП(С)БОДС і практична реалізація нової нормативної бази з питань інвентаризації активів і зобов’язань».
Складовою державних реформ, що сьогодні відбуваються в Україні, є реформа системи бухгалтерського обліку в державному секторі. Саме тому ГО «ВБК» за підтримки Міністерства фінансів України проводить освітні заходи в регіонах України, спрямовані на проведення роз’яснювальної роботи з питань застосування НП(С)БОДС.
Мета семінарів-навчань – розуміння проблем, з якими стикаються бухгалтери у повсякденній роботі. За результатами проведення п’яти кущових семінарів по Україні ми узагальнимо низку питань, запропонуємо шляхи їх вирішення та подамо наші пропозиції до Методологічної ради Міністерства фінансів, членом якої є і ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
Теми, винесені на порядок денний семінару, висвітлили: Чечуліна О.О, канд. екон. наук, доцент, засл. економіст України, виконавчий директор з питань координації і взаємодії з бюджетними установами ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та Сушко Н.І., докторант «Академії фінансового управління» Міністерства фінансів України, канд. екон. наук, доцент, експерт видання «Баланс-Бюджет».
Після закінчення заходу учасники поділилися своїми враженнями:
Федорчук О.П., головний бухгалтер ГУ ДСА України в Рівненській області:
«Вдячні Вам за цікаву та пізнавальну інформацію. Щоразу черпаємо нові знання зі сторінок вашого журналу «Баланс-Бюджет». Семінар пройшов на високому рівні. Охоплено багато тем. Проведення семінарів такого характеру дає можливість дізнатися усю необхідну інформацію про зміни в законодавстві та використовувати одержані знання у роботі».

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

[i2708]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!