Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Система зупинки реєстрації ПН і РК за «сумнівними» операціями: пряма трансляція на сторінці Всеукраїнського бухгалтерського клубу в Фейсбук

October 6, 2017

4 жовтня в Одесі відбувся семінар-практикум «Усе про блокування реєстрації податкових накладних і як з цим боротися». Розглядалися проблемні питання щодо реєстрації податкових накладних, оформлення в типових конфігураціях «1С:Підприємство» оплати за час перебування у відрядженні та звіту про використання грошових коштів. Завдяки новинному блоку бухгалтери ознайомилися з новими роз'ясненнями, рекомендаціями та перспективним законодавством.
З 1 липня повноцінно запрацювала автоматизована система зупинки реєстрації ПН і РК за «сумнівними» операціями. Нововведення викликало багато спірних і, більше того, конфліктних ситуацій з контролюючими органами. Важливо було допомогти учасникам чітко дотримувати послідовність дій у разі зупинки реєстрації ПН. Бухгалтери активно обмінювалися власним досвідом і разом у всьому розібралися.
Найбільший інтерес викликав виступ практикуючого адвоката М. Кварацхелія про практику суперечок з ДФС, а також розглянуті деталі, які допоможуть підприємствам упевненіше оспорювати помилкові дії комісії ДФС.
 Завдяки використанню сучасних технології на семінарі вперше проводилася пряма трансляція виступів лекторів на сторінці Всеукраїнського бухгалтерського клубу в Фейсбук. А кількість онлайн-переглядів досягла 520.

Дмитренко І. І., СФГ «Агро-синтез»:
– Дуже цікаву інформацію отримано з питань податкових накладних і їх блокування. Багато корисного було в рекомендаціях адвоката Максима Кварацхелія, як діяти в разі блокування і до кого звертатися. Велике спасибі!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3948]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!