Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар від Чернігівського осередку ВБК – допомога бухгалтерам і керівникам аграрного сектора в набутті впевненості у своїх діях

February 11, 2015

03.02.15 р. у Чернігові відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників аграрного сектора на тему «Податкова реформа – 2015».
Семінар було організовано Чернігівським осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації.
Олександр Савченко, керівник Департаменту АПР, завжди підтримує ініціативи нашої громадської організації, оскільки вони спрямовані на полегшення роботи сільгосппідприємств у частині бухгалтерського обліку та оподаткування.

На семінарі зібралося понад 100 бухгалтерів з усіх куточків Чернігівщини. Було розглянуто такі питання:

1. Єдиний податок четвертої групи для сільгоспвиробників (об’єкт, база та ставки оподаткування, звітність, порядок сплати, аналіз).
2. Нововведення з ПДВ. Податкова накладна (нова форма та особливості її заповнення); реєстрація податкових накладних (особливості реєстрації в перехідний період та з 01.07.15 р.); порядок коригування податкових зобов’язань; база оподаткування; «доля» від’ємного значення ПДВ т. ін.
3. Податок на доходи фізичних осіб, військовий збір, єдиний соціальний внесок. База та ставки оподаткування ПДФО та військовим збором, право на зменшення ставки ЄСВ, особливості оподаткування дивідендів.

Лекторами-консультантами виступили Ельвіра Ткачова, головний редактор журналу «Баланс-Агро», та Вікторія Чоларія, виконавчий директор ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». 
Після семінару учасники висловили свою вдячність консультантам за професійні роз`яснення, які допомагають бухгалтерам набути впевненості у своїх діях - особливо зараз, коли бухгалтерам украй необхідна інформаційна підтримка .

Ось деякі відгуки про семінар:

Микола Вишняк, головний бухгалтер ПСП «Лукново», Коропський район
— Цей семінар має навчальний характер, що є дуже позитивно. Адже бухгалтер не встигає все прочитати, а на семінарі він отримує необхідну інформацію, яку потім доопрацює та осмислить. Семінар сподобався. Дуже порадували вичерпні відповіді на запитання, компетентність доповідачів. Дякую!

Оксана Молибога, головний бухгалтер ФГ «Напорівське», Чернігівський район:
— Дуже вдячна за змістовний семінар, доступно викладену інформацію! Сподобалось ведення семінару в режимі діалогу. Видання «Баланс-Агро» і ваші семінари надають найкращі консультації для сільгоспвиробників. Дякую вам, бо ваші семінари й консультації — єдині в місті заходи, які є дійсно якісними!

Ніна Третьякова, головний бухгалтер ТОВ «Переможець», Новгород-Сіверський район
— Гарний семінар. Коротко та лаконічно викладено інформацію. А головне, що своєчасно. Дякую.

Олена Магоня, головний бухгалтер ТОВ «Мрія», Новгород-Сіверський район
— Приємно бачити консультантами на семінарі таких фахівців, як Елла Володимирівна та Вікторія Нодарівна. Дуже дякую їм та організаторам. Після семінару зникло відчуття страху, а натомість з`явилась упевненість. Дякую за впевненість і чекаю наступної зустрічі!

Ми раді, що виправдали надії бухгалтерів! З нами завжди є рішення!

Людмила Волковинська,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!