Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Прозоро про Prozorro

June 21, 2016

2 червня на базі Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу відбувся перший в історії обласного осередку ГО «ВБК» семінар для бюджетників.
Спочатку в режимі реального часу, а потім - за допомогою презентації директор ДНЗ «Центр підвищення кваліфікації державних службовців і керівників державних підприємств, установ та організацій» Кіровоградської ОДА кандидат економічних наук, доцент Сергій Зелінський розповів бухгалтерам про Prozorro на прикладах. Ураховуючи той факт, що з 1 серпня всі великі державні закупівлі мають відбуватися лише на цьому майданчику, інформація, надана Сергієм Едуардовичем, була дуже доречна.

Так само актуальною була для слухачів і доповідь фахівців Кіровоградського міського управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області. Начальник відділу персоніфікованого обліку Оксана Пухар допомогла бухгалтерам розібратися зі звітністю, а перший заступник начальника управління Лідія Мільченко розповіла учасникам семінару про зміни та перспективи в пенсійному законодавстві.

Про нарахування декретних, лікарняних і відпусткових аудиторії розповіла головний спеціаліст сектору надання матеріального забезпечення ФСС з ТВП Катерина Кісіль. На завершення ж семінару прийшовся виступ начальника відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Ганни Масловської. Їй випало доповісти бухгалтерам про всі зміни, які сталися протягом останнього часу, попередити про великі штрафні санкції та нагадати вимоги законодавства про працю. Семінар пройшов у доброзичливому робочому настрої, залишивши після себе гарні відгуки та численні замовлення на наступні зустрічі.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3055]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!