Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Весняний подарунок для бухгалтера – семінар-практикум ВБК

March 7, 2017

Гарним подарунком до початку весни для бухгалтерів Кіровоградської області став семінар, організований місцевим осередком ГО « Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Захід відбувся в актовому залі міськвиконкому м. Кропивницького. Тем для розгляду було обрано багато. Тож доповідачі цього разу, як ніколи, відрізнялися лаконічністю, а слухачі – зібраністю.
Першими з роз’ясненнями виступили фахівці головного управління Державної фіскальної служби в Кіровоградській області. Головний державний ревізор-інспектор відділу контролю за декларуванням податку на додану вартість та контролю об’єктів і операцій Наталія Івахнюк поділилася новинами стосовно ПДВ, головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування ЄСВ Ляшонок Алла Миколаївна розповіла про податки на нерухомість та транспорт, а головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування ПДФО, майнових податків та єдиного внеску управління податків і зборів фізичних осіб Олена Вожжова нагадала присутнім про декларування доходів та відповіла на їхні запитання.
Наступним питанням, на прохання бухгалтерів, стало нарахування лікарняних та відпусткових. Його люб’язно розкрила начальник сектору надання матеріального забезпечення ФСС з ТВП Наталія Миколаївна Коваленко. Практичні поради стосовно перевірок та поведінки із представниками перевіряючих органів аудиторії надала завідувач сектору Державної регуляторної служби в Кіровоградській області Наталія Оніщенко. До речі, багато цікавої інформації на цю тему можна знайти у Практичному керівництві № 1 за 2017 рік.
А «на солодке», за традицією, начальник відділу з питань праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Ганна Масловська ознайомила присутніх зі змінами у трудовому законодавстві. Уже більше року вона терпляче розповідає бухгалтерам області про вимоги законодавства, розміри штрафів, але, як не дивно, тема для розмов не вичерпується. Тож і цього разу запитань стосовно мінімальної заробітної плати було більш ніж достатньо. Завершився семінар розіграшем призів, серед яких були практичні керівництва, спецвипуски та душевний додаток до видань «Баланс-Клубу» - «Мій милий бухгалтер». Ось так, з теплої, дружньої, професійної зустрічі і розпочалася весна для бухгалтерів Кіровоградщини.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3601]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!