Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» для керівників та бухгалтерів сільськогосподарських підприємств Києва та Київської області

February 4, 2016

2 лютого 2016 року у приміщенні Київської обласної державної адміністрації  і в рамках планових заходів ОДА пройшов семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» для керівників та бухгалтерів сільськогосподарських підприємств Києва та Київської області,
У заході, проведеному ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», взяли участь керівники і головні бухгалтери 80 найвпливовіших сільгосппідприємств Києва та Київської області.
Відкрив семінар Шевченко Олександр Олександрович, директор Департаменту агропромислового розвитку Київської ОДА. У своєму виступі він висловив подяку всім, хто підтримав проведення цього заходу, і розповів про позицію зазначеного Департаменту стосовно змін у законодавстві для представників сільськогосподарських підприємств Київщини.
Модератор семінару, голова осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» (далі ВБК) Чепурова Світлана Василівна розповіла про позицію ВБК стосовно заходів, які впроваджуються ВБК для бухгалтерської спільноти, підкресливши важливість і актуальність таких зустрічей з бухгалтерами та представниками органів влади, на яких здійснюється спільний пошук рішень і виявляються неврегульовані питання законодавства.
Свою думку щодо необхідності проведення таких семінарів та свою позицію стосовно підтримки сільськогосподарських підприємств висловив голова комісії АПК Київської обласної ради Чубук Евген Олександрович. Він зазначив, що на сьогодні село перебуває під загрозою загибелі, і це дуже тривожний симптом, про який багато говорили протягом 24 років, але діяли навпаки. Тому на сьогодні головним меседжем держави має бути створення якомога більшої кількості нових підприємств, особливо сільськогосподарських. Натомість сучасні нововведення можуть призвести до банкрутства багатьох існуючих сільгоспвиробників або ж виведення їх діяльності в тіньову площину. І все ж сільгосппідприємства змушені прилаштовуватись до вже прийнятих змін у законодавстві, і такі семінари-навчання допоможуть у вирішенні актуальних питань бухгалтерського та податкового обліку.
Далі на семінарі було розглянуто такі теми:
1. Нововведення для платників єдиного податку четвертої групи у 2016 році. Земельний податок.
2. Спеціальний режим з ПДВ в умовах нововведень 2016 року.
3. Особливості оподаткування у 2016 заробітної плати та інших доходів, що виплачуються сільгосппідприємствами.
Лектори семінару, експерти ВБК – Наумов С.М., головний редактор видання «Баланс-Агро» та Жураківська О. І., редактор напряму «Баланс-Агро», а також експерт із податкового законодавства ГО «Інститут податкових реформ» Ткачова Е. В. поділилися з учасниками семінару-практикуму своїми знаннями, досвідом і запропонували низку рішень щодо впровадження  їх на практиці.
Семінар пройшов у форматі запитань і відповідей.

Про актуальність і корисність питань, порушених на семынарі, свідчать відгуки наших учасників:

Ільченко Світлана Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Баришівські аграрні технології»:
– Дуже дякую за професійний захід, який проведено  для працівників аграрного комплексу, і тлумачення змін у законодавстві. Уже багато років я є вашим постійним читачем. І за цей час ваше видання «Баланс-Агро» стало не лише вірним помічником, але й неоціненним засобом для оволодіння бухгалтерською наукою. Дуже багато статей стали для мене дійсним путівником по складних, а іноді і невирішальних нюансах бухгалтерського обліку.
Дуже дякую вам за те, що допомагаєте зробити роботу скоріше і правильніше!

Оксимець Надія Миколаївна, бухгалтер ДП ДГ «Чабани» ННЦ «ІЗ НААН»:
– Журнал «Баланс-Агро» завжди вважаю надійним помічником у роботі. 2015-2016 роки відзначилися багатьма законодавчими змінами, тому неодноразово ставали у пригоді професійні роз'яснення. А безкоштовні семінари, які проводить ГО «ВБК», не лише тлумачать зміни у законодавстві, а й надихають на подальшу роботу без страху.
Дякуємо вам, що ви з нами!

Ямкал Любов Володимирівна, головний бухгалтер ТОВ «Ропа-Агросервіс»:
– Дякую за семінар, отримала актуальну інформацію. Особливо хочу відзначити виступ головного редактора видання «Баланс-Агро» Наумова С.М. Із великим задоволенням завітаю до вас наступного разу!

Дякуємо учасникам і партнерам семінару за участь та плідну співпрацю.
З нетерпінням чекаємо вас на наших наступних заходах!

Світлана Чепурова,
голова осередку громадської організації
«Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» у м. Києві і Київській області

[i2849]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!