Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новий, 2016 рік з ВБК: розбираємося в нововведеннях

February 4, 2016

Новий, 2016 рік приніс нам багато змін до законодавства, тому понад 2 000 бухгалтерів у 14 регіонах України розпочали свій рік із отримання нових знань, відвідавши семінари-практикуми, організовані обласними осередками громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакцією видання «Баланс».
Найбільш актуальними в січні були питання аналізу Закону № 909 у частині внесення змін до Податкового кодексу та інших законів, а також огляд Закону про Держбюджет-2016. Багато запитань у бухгалтерів на початку цього року викликали зміни у правилах реєстрації платників єдиного податку і новий порядок його розрахунку.
Лектори-експерти ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» детально висвітлили актуальні теми, акцентуючи увагу на законодавчих змінах, надали консультації із проблемних питань, з якими прийдеться зіткнутися бухгалтерам у 2016 році, та відповіли на індивідуальні запитання.

Про важливість проведених заходів свідчать відгуки учасників:

Бондар А. В., заступник головного бухгалтера ДП МВС України «Черкаси-Інформ-Ресурси»:
– Завдяки семінару я дізналася багато цікавого. На ті запитання, які мене турбували і не були зрозумілими, я знайшла відповідь на семінарі. Хотілося, щоб такі семінари відбувалися частіше, адже вони дуже корисні для нас, для бухгалтерів. Було дуже цікаво і все зрозуміло. Дякуємо вам. До нових зустрічей.

Омелечко О. С., головний бухгалтер ТОВ «Літма»:
– Щирі, розумні, ввічливі, дуже кваліфіковані працівники. Завжди знаходять можливість допомогти, порадити, заспокоїти. Вчасно реагують на зміни в законодавстві і доводять їх до нашого відома. Щиро вам дякую за те, що ви є і працюєте з нами.

Кирилів О.В., головний бухгалтер ПП «Амо Плюс»:
– Подобається видання «Баланс», з яким не розлучаюся, яке допомагає мені у щоденній роботі, а особливо – розібратися в усіх нововведеннях. Упевненості у своїх діях додають мені ваші семінари, які проводяться висококваліфікованими лекторами. Тут завжди отримаєш відповіді на всі запитання. Засідання Клубу бухгалтерів дає можливість почерпнути нові знання, а також у спілкуванні з бухгалтерами набути практичних навиків в інших галузях бухгалтерського обліку, що ніколи не буде зайвим для бухгалтера, який хоче розвиватися різнобічно.

Пушкінська Г.М., головний бухгалтер ТОВ «Галичпласт»:
– Семінари ваші завжди проводяться на високому рівні. Інформація подається доступно, без помилок, із практичними прикладами, що завжди відповідає потребам бухгалтерів. Лектори дуже кваліфіковані. Сьогодні отримала доступні роз’яснення щодо змін, запроваджених Законом про Держбюджет на 2016 рік. Щиро вдячна редакції видання, усім працівникам за те, що ви допомагаєте нам, бухгалтерам.

Олехнович Л. М., головний бухгалтер ТзОВ ІДЦ «Гал-Клуб»:
– Семінари, що проводяться ВБК, дуже корисні в нашій роботі. Моїми записами з семінарів користується вся бухгалтерська служба. Звичайно, це все можна прочитати, але доповідачі на семінарах підкреслюють, на що саме потрібно звернути увагу. Велика подяка всім, хто готує такі корисні семінари. З вашою допомогою відчуваєш себе впевнено в роботі. Дякуємо!

Матвійчук Л.В., КВЦ «Будинок художника»:
– Мені подобається, що питання розкриваються конкретно, із прикладами та обговоренням залу. Користуюся виданням із 2006 року: фахівці - висококваліфіковані, зміст статей, законів розкривається оперативно. Багато видань запрошували перейти до них, але ваше видання – краще за всі. Олені Олександрівні Ющенко окрема подяка за співпрацю. Бажаю процвітання виданню «Баланс»!

З нами завжди є рішення!

Вікторія Чоларія,
виконавчий директор ГО «ВБК»
і команда громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i2848]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!