Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок внесення засобів ЕЦП до безконтактного електронного носія в паспорті громадянина України

December 6, 2016

Уряд прийняв постанову від 30.11.16 р. № 869 "Про затвердження Порядку внесення засобів електронного цифрового підпису до безконтактного електронного носія, що міститься в паспорті громадянина України, та надання послуг електронного цифрового підпису з використанням паспорта громадянина України з імплантованим безконтактним електронним носієм".
Документом встановлено порядок внесення засобів електронного цифрового підпису до безконтактного електронного носія, що міститься в паспорті громадянина України.
Також затверджено порядок надання послуг електронного цифрового підпису з використанням паспорта громадянина України з імплантованим безконтактним електронним носієм.
Прийняте рішення врегульовує особливості надання послуг електронного цифрового підпису з використанням паспорта громадянина України з імплантованим безконтактним електронним носієм, визначає коло суб'єктів, задіяних у наданні таких послуг, їхні повноваження, обов'язки та відповідальність, а також встановлює вимоги до засобів електронного цифрового підпису та шифрування.
Надання зазначених послуг забезпечуватиметься акредитованим центром сертифікації ключів Міністерства внутрішніх справ України.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Poryadok-vneseniya-sredstv-ECP-v-beskontaktnyj-elektronnyj-nositel-v-pasporte-grazhdanina-Ukrainy

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!