Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Порядок надання інформації НКЦПФР на запити виконавчої служби та приватних виконавців

December 23, 2016

Мін'юст та  НКЦПФР  29.11.16 р. прийняли наказ № 3409/5 та  рішення № 1173 " Про затвердження Порядку надання інформації Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку на запити органів державної виконавчої служби та приватних виконавців".
Цей Порядок визначає загальні правила надання Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку органам державної виконавчої служби та приватним виконавцям інформації про власників, які володіють значними пакетами акцій (10 відсотків і більше статутного капіталу акціонерних товариств).
Формат, структура файлів запитів та файлів відповідей, форма журналу обліку запитів та відповідей, регламент обміну інформацією, терміни впровадження програмного забезпечення для взаємообміну інформацією визначаються протоколами обміну інформацією.
Технічна підтримка інформаційного взаємообміну Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з органами державної виконавчої служби та приватними виконавцями здійснюється Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та державним підприємством "Національні інформаційні системи".
Запити органів державної виконавчої служби та приватних виконавців та відповіді на них надаються через автоматизовану систему виконавчого провадження, адміністратором якої є державне підприємство "Національні інформаційні системи".
Дані передаються в електронній формі через телекомунікаційні мережі з використанням електронного цифрового підпису відповідно до законодавства.
Ведення журналів обліку запитів та відповідей на запити здійснює державне підприємство "Національні інформаційні системи".
При обміні інформацією згідно з цим Порядком адміністратори обміну інформацією впроваджують організаційно-технічні заходи, які забезпечують захист інформації з обмеженим доступом, що передається.
Порядок набере чинності 5 січня 2017 року.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Poryadok-predostavleniya-informacii-NKCBFR-na-zaprosy-ispolnitelnoj-sluzhby-i-chastnyx-ispolnitelej

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!