Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Отримуючі субсидії будуть оплачувати 15% вартості компослуг

August 30, 2016

Українські домогосподарства, які отримують субсидію, з наступного опалювального сезону повинні будуть оплачувати 15% суми рахунків за житлово-комунальні послуги, а решту суми буде покривати субсидія.
З наступного опалювального сезону відсоток нарахувань, який повинні будуть сплатити одержувачі субсидій, збільшиться до 15%. Це допустима цифра. Природно, що держава не може і не повинна платити всі 100% за житлово-комунальні послуги, тільки якщо мова не йде про пільговиків.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України 25 серпня затвердив порядок повернення до Держбюджету невикористаних залишків коштів по субсидіях на опалення за минулий опалювальний сезон, які перевищують вартість (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. м природного газу або 150 кВт/год електричної енергії, в залежності від того, який тип опалення використовується.
За даними Державної служби статистики, жителям України в січні-липні 2016 року було призначено субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на суму 2,58 млрд грн, що майже в п'ять разів перевищує аналогічний показник 2015 року.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Poluchayushhie-subsidii-budut-oplachivat-15-stoimosti-komuslug.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!