Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Отримуємо «алкогольно-тютюнову» ліцензію на роздрібну торгівлю

August 2, 2017

Для отримання ліцензії потрібно звернутися з відповідною заявою до найближчого Центру обслуговування платників фіскальної служби.
У заяві має бути зазначено вид господарської діяльності, на провадження якого суб'єкт господарювання має намір отримати ліцензію.
Для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами у заяві слід зазначити адресу місця торгівлі.
У заяві на отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них – модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.
Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається заявникові в Центрі обслуговування платників не пізніше 10 календарних днів із дня отримання документів.
Для зручності суб’єктів господарювання заяву на отримання ліцензії платники податків можуть також подати до Мобільного центру обслуговування платників.

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!