Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Подробиці нової реформи освіти

September 6, 2016

В Україні тривають дебати щодо реформи середньої (шкільного) освіти. Уже понад три роки триває активний публічний діалог зі стратегії змін в освіті.
За цей час десятки дискусій відбулися на майданчику парламентського Комітету з питань науки і освіти, а згодом і Міністерства освіти і науки України.
Як стверджують експерти, до цих дискусій долучилися представники всіх зацікавлених груп - педагоги, батьки, політичні сили та органи влади, а також незалежні експерти та міжнародні організації.
У червні 2016 року було проведено дослідження серед декількох фокус-груп з різними цільовими аудиторіями: учнями, вчителями, батьками, директорами шкіл, представниками районних управлінь освіти. В результаті численних дискусій, часом дуже гострих, з'явився проект нового базового закону про освіту. Зараз цей документ очікує повторного першого слухання у Верховній Раді (законопроект № 3491-д від 04.04.2016 року). Крім цього, Міністерство освіти представило документ, який передбачає реформу середньої школи в Україні в 2016 році. Зокрема, першокласники будуть займатися за новою програмою вже в цьому навчальному році.
Докладнішу інформацію можна знайти за посиланням: http://sud.ua/.

Джерело: https://uteka.ua/ua/publication/Podrobnosti-novoj-reformy-obrazovaniya.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!