Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підготовка та проведення позачергових виборів Президента України

March 24, 2014

Затверджено Порядок здійснення закупівель виборчими комісіями товарів і послуг для забезпечення організації та проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.
Закупівля буде здійснюватись за рахунок коштів Держбюджету України та без застосування тендерних (конкурсних) процедур.
На підставі укладеного з визначеним виконавцем договору Центральна виборча комісія (далі – ЦВК) здійснює закупівлю послуг з:
- виготовлення, пакування виборчих бюлетенів - Державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів";
- опублікування матеріалів про організацію підготовки та проведення виборів, що підлягають обов`язковому оприлюдненню в загальнонаціональних засобах масової інформації відповідно до вимог Закону України "Про вибори Президента України" - державне підприємство "Редакція газети "Голос України", державне підприємство "Редакція газети "Урядовий кур`єр";
- надання ефірного часу для розміщення матеріалів, що підлягають оприлюдненню в засобах масової інформації згідно з вимогами Закону України "Про вибори Президента України" - Національна радіокомпанія України, Національна телекомпанія України.
Також на підставі договорів, укладених відповідно до Цивільного та Господарського кодексів України, ЦВК здійснюватиме закупівлю послуг телеграфного зв`язку і телекомунікаційних послуг, поштового зв`язку спецпризначення щодо пересилання відправлень, що містять документацію, пов`язану з підготовкою та проведенням виборів, а також здійснюватиме закупівлю товарів і послуг, вартість яких не перевищує 500 тис. грн. У разі, коли закупівля перевищуватиме 500 тис. грн., вона здійснюватиметься згідно з Планом закупівель ЦВК шляхом прийняття комітетом з конкурсних торгів Центральної виборчої комісії рішення щодо визначення постачальника товарів, виконавця послуг.

Постанова ЦВК від 27.02.14 р. № 27 діє з дня прийняття.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!